Sähköautoilu

Sähköautoilusta ei synny lainkaan paikallisia ilmastopäästöjä, joten se on ympäristöystävällinen tapa liikkua. Sähkömoottorista saa kaikki tehot irti heti kalkkiviivoilta ja talvella se lämmittää auton todella nopeasti. Lisäksi huollon tarve on vähäinen.

Tarvitsetko sähköauton latauspisteen asennettuna kotiisi? Saat sen meiltä aurinkopaneelien oston yhteydessä tai työsuhdeautoilijana. Toteutamme sähköauton latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella myös taloyhtiöille ja yrityksille.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kotiisi tarpeitasi vastaavan latausratkaisun. Hoidamme projektit maaliin asti – ja sen jälkeenkin. Oomi on luotettava kumppani, jonka vahvuuksia ovat muun muassa vakavaraiset omistajat sekä perustajayritysten kymmenien vuosien kokemus energia-alalta.

Luotettava kumppani, vakavaraiset omistajat.

Sähköauton latauspiste kotiin

Saat Oomilta aurinkopaneelien oston yhteydessä tai työsuhdeautoilijana sähköauton latauspisteen asennettuna omakotitaloosi – asuitpa missä päin Suomea tahansa. Laitteillamme onnistuu kaikkien lataushybridi- ja sähköautojen lataus turvallisesti. 

Valikoimastamme löytyy latauslaitteet sekä yksityisautoilijoille että työsuhdeautoilijoille - tarpeesi mukaan.

Älylatauspaketti

Älylatauspaketti 

Lisää älyä lataamiseen! Oomi älylatauspaketti yhdistää laadukkaan latauslaitteen sekä alan johtavan mobiilietähallinnan latauslaitteelle.

Työsuhde-etuihin kuuluvan vapaan autoedun avulla voit kohdistaa lataussähkön maksatuksen suoraan työnantajallesi Oomin älylatauspaketilla. Kysy myös työnantajaltasi, voisiko se tukea kotilatauspisteen hankinnassa kannustuksena vihreämpään autoiluun.

ICU Eve Mini + Oomi Private:

  • Latausteho 3,7-22 kW  
  • Type 2 –latauspistoke
  • Mitat: 240(L) x 370(K) x 130(S) mm  
  • Käyttäjän tunnistus, energiamittaus ja näyttö
  • Lataussähkön maksujen kohdistus työnantajalle (vapaa autoetu)
  • Latauksen etäkäynnistys ja -lopetus
  • Lataustehon rajoitus näppärästi mobiilisovelluksella
  • Kattavat tilastot lataustapahtumista kotona ja kaupungilla (€ ja kWh)
  • Kysy tarjous!

Latauspalvelut yksityisille

09 252 21122

Ota yhteyttä ja löydetään tarpeisiisi sopiva latausratkaisu.

Henkilön kuva

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin kartoitukset, latausinfran rakentamisen, latauslaitteet ja -palvelut.

Asutko taloyhtiössä?

Tarjoamme latauspalvelut myös taloyhtiöille. Oomi toteuttaa sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille ympäri Suomen. Teemme kaiken kartoituksesta asennukseen.

Oletko jo sähköautoilija? – rekisteröidy Virta-asiakkaaksi

Virralla on yksi Euroopan suurimmista latausverkostoista, jonka avulla lataat autosi sujuvasti eri puolilla Suomea ja Eurooppaa.

Jos kotonasi tai työpaikallasi on Virta-latauspiste, voit käyttää samaa RFID-avaimenperää tai Virta-mobiilisovellusta myös siellä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Lue lisää

Suomen sähköautokanta lähes tuplaantui

Vuosi 2020 on sähköautoilun läpimurtovuosi myös Suomessa. Eri arvioiden mukaan Suomessa voisi olla noin 500 000 sähköautoja vuosikymmenen lopulla.

Lue lisää

Vaihtaisinko sähköautoon?

Oomi Energian tuotepäällikkö Timo Kenttälä vastaa yleisimpiin kysymyksiin sähköautoista.

Lue lisää