sähkön pientuotantosopimus oomilta

Sähkön pientuotanto - ylijäämäsähkön myynti

Varmista, ettei tuottamasi tuuli- tai aurinkosähkö mene harakoille! Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä omatuotantosopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan.

Pientuotanto sopii niin kuluttajille kuin yrityksille 

Tuottaako voimalasi sähköä yli oman tarpeesi? Haluatko myydä meille ylijäämäsähkösi? Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä omatuotantosopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan. Pientuotantosopimus voi alkaa vasta kun verkonhaltija on perustanut käyttöpaikan ja käyttöpaikkanumero on myyjän tiedossa. 

Tilaa pientuotantosopimus

Tilaa sopimus täyttämällä alla olevat kentät.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Hidden
Omatuotannon muoto*
Saat 18-numeroisen tunnuksen paikalliselta sähköverkkoyhtiöltäsi tekstiviestillä tai sähköpostitse, kun käyttöpaikka on perustettu. Huomioithan, että sopimuksesi voi alkaa vasta kun käyttöpaikkatunnus on Oomin tiedossa.
PP dot KK dot VVVV
Käytä muotoa 31.01.2023. Huomioithan, että pientuotantosopimus voi alkaa vasta silloin, kun paikallinen verkkoyhtiösi on perustanut käyttöpaikan ja tuotantolaitoksesi on kytketty jakeluverkkoon.

Hinta ja sopimuksen ehdot  

Maksamme tuottamastasi ylijäämäsähköstä pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihinnan.

Pörssisähkön toteutuneet tuntihinnat löytyvät pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin sivuilta.

Pientuotantosopimuksesta veloitetaan perusmaksu 2,90 €/kk sekä käsittelykuluja 0,12 c/kWh (hinnat sis. alv 24 %). Jos sinulla on voimassa oleva sähkönmyyntisopimus Oomin kanssa, ei pientuotantosopimuksesta veloiteta perusmaksua tai käsittelykuluja.

Lue Pientuotannon sopimusehdot kuluttajille

Edellytykset pientuotannon sähkönostosopimukselle 

  • Tuotantolaitoksesi on kytketty jakeluverkkoon.
  • Kohteessa on tuntimittaus, joka mittaa tuotetun energiamäärän ja käyttämäsi energiamäärän tuntitasolla. 

Aurinkoenergia on fiksu valinta pientuottajalle

Aurinkoenergia on täysin uusiutuvaa energiaa, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto sähkön- ja lämmöntuotantoon. Aurinkoenergia sopii täydentäväksi lämmitysmuodoksi myös Suomessa, sillä sitä saadaan käyttöön hyvin myös pilvisellä ja kylmällä säällä. Aurinkopaneelijärjestelmät ovat luotettavia, eivätkä ne vaadi juurikaan ylläpitoa. 

Oomilta aurinkopaneelipaketit helposti

Meistä on reilua tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää.

Oomin aurinkopaneelipakettiin kuuluu kaikki mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset, asennus mukaan lukien. Asennamme järjestelmän katollesi avaimet käteen -toimituksena.