Aurinkopaneelit rahoituksella

Aurinkopaneelien hankintaan saat tarvittaessa myös rahoitusta.

Rahoituksen myöntää OP ja kyseessä on luotto, jonka korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan. Voit halutessasi maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja, jos haluat lopettaa rahoituksen kesken sopimuskauden.

Hoida aurinkopaneelihankintasi helposti OP-rahoituksella

Olemme koonneet alle keskeiset tiedot OP-rahoituksesta. Taulukosta voit tarkastella lainan määrän ja lainan maksuajan vaikutusta kuukausierään. Voit myös laskea itsellesi sopivan kuukausierän laskurilla.

OP-rahoitus

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Korko OP-prime + marginaali 5,95 % *
  • Laskutuspalkkio 5 €/kk
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 10,99 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95 % (9,45 % 11/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 571 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 83 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Aurinkopaneelit

Oma aurinkosähköjärjestelmä on konkreettinen teko puhtaamman luonnon puolesta, sillä se on yksi ympäristöystävällisimmistä sähköntuotantomuodoista. Tuottaessasi itse osan sähköstä aurinkopaneeleilla olet…

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelipaketit

Oomi tarjoaa kolmen kokoisia aurinkopaneelipaketteja kotitalouksille. Tutustu lisää vaihtoehtoihin ja valitse sinulle ja kohteellesi sopivin paketti.

Aurinkopaneelipaketit

Kokemuksia aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien ostaminen on päätös, jota tehdessä kuulee mielellään muiden kokemuksia. Onko aurinkosähkö taloudellisesti järkevä vaihtoehto? Kuinka luotettava aurinkosähköjärjestelmä on? Tutustu...

Kokemuksia aurinkopaneeleista

Pientuotanto

Jos tuotat välillä enemmän sähköä kuin ehdit itse kuluttaa, voit tehdä Pientuotanto-sopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan.

Pientuotanto