preloader

Aurinkopaneelit rahoituksella

Aurinkosähköjärjestelmän hankintaan saat tarvittaessa myös rahoitusta.

Rahoituksen myöntää OP ja kyseessä on luotto, jonka korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan. Voit halutessasi maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja, jos haluat lopettaa rahoituksen kesken sopimuskauden.

Hoida aurinkopaneeli hankintasi helposti OP-rahoituksella

Olemme koonneet alle keskeiset tiedot OP-rahoituksesta. Taulukosta voit tarkastella lainan määrän ja lainan maksuajan vaikutusta kuukausierään. Voit myös laskea itsellesi sopivan kuukausierän laskurilla.

OP-rahoitus

  • Rahoitus 1 000–30 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 5,95%*.
  • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 7,74 %, kun nimelliskorko on 6,30 %. Luottohinta on 11 117,32 €. (Tilanne 11/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Aurinkopaneelit

Oma aurinkosähköjärjestelmä on konkreettinen teko puhtaamman luonnon puolesta, sillä se on yksi ympäristöystävällisimmistä sähköntuotantomuodoista. Tuottaessasi itse osan sähköstä aurinkopaneeleilla olet…

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelipaketit

Oomi tarjoaa kolmen kokoisia aurinkopaneelipaketteja kotitalouksille. Tutustu lisää vaihtoehtoihin ja valitse sinulle ja kohteellesi sopivin paketti.

Aurinkopaneelipaketit

Kokemuksia aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien ostaminen on päätös, jota tehdessä kuulee mielellään muiden kokemuksia. Onko aurinkosähkö taloudellisesti järkevä vaihtoehto? Kuinka luotettava aurinkosähköjärjestelmä on? Tutustu...

Kokemuksia aurinkopaneeleista

Pientuotanto

Jos tuotat välillä enemmän sähköä kuin ehdit itse kuluttaa, voit tehdä Pientuotanto-sopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan.

Pientuotanto

Aurinkopaneelit kotiin

Meiltä saat aurinkopaneelit omakotitaloosi. Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva