Räsäsen aurinkopaneelit

Vantaalainen Markku Räsänen päätti tehdä ekoteon rakentamalla aurinkosähköjärjestelmän omakotitalonsa katolle. Investoinnin tarkoituksena oli vähentää 1-kerroksisen sähkölämmitteisen omakotitalon sähkönkulutusta. Markku valitsi aurinkosähköjärjestelmän toimittajaksi Oomin.

Aurinkopaneelien asennus alkoi paneelitoimittajan tekemällä kartoituskäynnillä, jossa Oomin asiantuntija suunnitteli aurinkosähköjärjestelmän Markun tarpeisiin. Markku päätyi hankkimaan 4,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän, jonka tuotannon hän pystyy itse kuluttamaan. "Kartoituskäynnillä tarkistettiin katon soveltuvuus aurinkosähköjärjestelmälle. Samalla mietimme yhdessä asiantuntijan kanssa, miten saamme aurinkosähköjärjestelmän tuotannon mahdollisimman hyvin hyödynnettyä", Markku toteaa.

Markun ensimmäiset kuukaudet aurinkosähkön tuottajana ovat olleet positiiviset - aurinkopaneelien asennus sujui nopeasti ja sovitulla tavalla eikä lupaakaan tarvittu asennukselle Vantaalla. Markku onkin luottavainen aurinkosähköjärjestelmänsä suhteen, sillä aurinkosähköjärjestelmällä on viiden vuoden asennustakuu ja 25 vuoden tuottotakuu. "Aurinkosähkön hankinta Oomin kautta tuntui turvalliselta vaihtoehdolta. Yrityksellä on pitkä historia ja he ovat varmasti vastaamassa velvoitteistaan, jos jotain sattuisi tapahtumaan järjestelmälle tulevaisuudessa", Markku kertoo.

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ovatko aurinkopaneelit kotisi hankintalistalla, mutta et ole ihan varma, mistä lähteä liikkeelle? Me autamme – muista, että hölmöjä kysymyksiä ei ole! Klikkaa siis yhteydenottopyyntö meille päin, niin olemme sinuun yhteydessä.

Henkilön kuva