preloader

Aurinkopaneelit ja sähköauton latauspiste Oomista

Luonto on lähellä Emilian perheen sydäntä ja luontoarvot painoivat vahvasti myös aurinkopaneelien hankinnassa. Oomilta tilattiin sekä aurinkopaneelit että sähköauton latauspiste samassa paketissa. Omalla aurinkosähköjärjestelmällä perhe pystyy tuottamaan ison osan myös kahteen sähköautoon tarvittavasta energiasta.

-Yksi tosi tärkeä syy minkä takia otimme aurinkopaneelit Oomilta oli virtuaaliakku. Eli me voidaan virtuaaliakulla kerätä kaikki ylijäämäsähkö talteen ja hyödyntää se sitten myöhemmin myymällä sähkö Oomille, jolloin me saadaan siitä erittäin hyvä korvaus, Emilia perustelee.

Yksi tosi tärkeä syy minkä takia otimme aurinkopaneelit Oomilta oli virtuaaliakku.

Emilia, Oomin iloinen asiakas

Oomilta saa aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteen myös osamaksulla. Koroton ja kuluton osamaksu helpottaa oman talouden hallintaa, koska tiedät tasan tarkkaan mitä maksat. Jos haluat, voit maksaa kaikki kerralla pois.

Suomen sää vaihtelee tosi paljon, mutta aurinkopaneeleilla pystyy lataamaan jopa vesisateella. Oomi Aurinko tarjoaa asiakkailleen paikallisesti ja luotettavasti aurinkopaneelijärjestelmiä avaimet käteen -toimituksena. Se on meistä vain reilua.

Lukaise lisää aurinkopaneeleista:

Aurinkopaneelit osamaksulla

Tiesithän, että aurinkopaneelit voi maksaa myös osamaksulla? Oomin osamaksuun voi ottaa luoton joko 5 tai 7 vuodeksi.

Lue lisää

Virtuaaliakku

Virtuaaliakku on kuin tavallinen akku, mutta se ei vie tilaa nurkistasi. Virtuaaliakun avulla hyödynnät kaiken sen aurinkosähkön, jota et pysty…

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää

Aurinkopaneelit kotiin

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva