Kokemuksia: aurinkopaneelit ja sähköauton latauspiste Oomista

Puhdasta aurinkoenergiaa perheen tarpeisiin

Emilian perhe asuu luonnonsuojelualueen kupeessa. Luontoarvot painoivat vahvasti myös aurinkopaneelien hankinnassa.
– Luonto on todella tärkeä perheellemme. Aurinkovoimalla pystymme itse tuottamaan puhdasta sähköä, Emilia iloitsee.

Emilia perheineen tilasi Oomilta sekä aurinkopaneelit että sähköauton latauspisteen samassa paketissa.
– Meillä on taloudessa kaksi sähköautoa, ja omalla aurinkovoimalalla pystymme tuottamaan todella ison osan näihin autoihin tarvittavasta energiasta.

Emilian perheen talon viilennys, valaistus ja maalämpö toimivat sähköllä. Myös kaikkeen tähän he voivat hyödyntää itse tuotettua aurinkoenergiaa.

Oomilta saa aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteen myös osamaksulla. Koroton ja kuluton osamaksu helpottaa oman talouden hallintaa.
– Se luo turvallisuuden tunnetta, kun tiedät tasan tarkkaan, mitä maksat. Ja jos haluat, voit maksaa kaikki kerralla pois, Emilia kertoo.

Lopuksi Emilia toteaa, että vaikka Suomen sää vaihtelee todella paljon, aurinkopaneelit tuottavat sähköä jopa vesisateella.

Oomi Aurinko tarjoaa asiakkailleen paikallisesti ja luotettavasti aurinkopaneelijärjestelmiä avaimet käteen -toimituksena. Se on meistä vain reilua.

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ovatko aurinkopaneelit kotisi hankintalistalla, mutta et ole ihan varma, mistä lähteä liikkeelle? Me autamme – muista, että hölmöjä kysymyksiä ei ole! Klikkaa siis yhteydenottopyyntö meille päin, niin olemme sinuun yhteydessä.

Henkilön kuva

Lukaise lisää aurinkopaneeleista: