Pesäpalloliiton ja Oomi Energian yhteistyö tuo Superpesikseen Oomin kuukauden pelaajat

Oomi on Pesäpalloliiton ja Superpesiksen uusi yhteistyökumppani. Oomi tunnetaan yhtenä Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä, joka tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina edulliseen hintaan.

Kuva: Lassi Karvonen

Tulevalla kaudella Superpesiksessä valitaan Oomin kuukauden pelaajat. Lisäksi yhteistyö näkyy vahvasti ainakin Ruudun lähetyksissä, ottelutapahtumissa sekä sosiaalisessa mediassa.

– Pesäpallon ja Oomin tarinoissa on paljon yhtäläisyyksiä. Oomi on oman alansa vastuullinen edelläkävijä ja valtakunnallinen yhtiö, jolla on vahvasti paikalliset juuret – aivan kuin Superpesiksellä. Suurella ilolla lähdemme rakentamaan molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä, Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen toteaa.

Uusi valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi aloitti toimintansa huhtikuun 2020 alusta. Silti yhtiöllä on jo yli 400 000 asiakasta.

– Näemme tässä kumppanuudessa paljon positiivista yhteistä tekemistä. Pesäpallo on perinteikäs kansallispeli liikuttaen suomalaisia ympäri maan. Myös meillä Oomilla on pitkät juuret koko kansan yhtiönä ja palvellemmekin asiakkaitamme ympäri Suomen. Uskomme tämän kumppanuuden vahvistavan meitä molempia, Oomi Energian brändijohtaja Isko Lappalainen toteaa.

Oomi on asiakkailleen helposti lähestyttävä ”arjen ymmärtäjä.” Pesäpalloseurojen arkeen energiset vapaaehtoiset tuovat puolestaan korvaamattoman panoksensa ja luovat edellytyksiä monipuoliselle sekä aktiiviselle toiminnalle. Muun tiiviin yhteistyön ohessa Oomi haluaa palkita pesäpallokauden päätteeksi arjen sankarin, joka on ansioitunut pyyteettömän työntekijänä kansallispelimme parhaaksi.

Lisätietoja:

Jonne Kemppainen, Pesäpalloliitto, myyntijohtaja, 045 166 1832
Isko Lappalainen, Oomi Oy, brändijohtaja, 044 017 2781

Oomi Energia on valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, jonka perustivat 11 perustajayritystä voidakseen tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia ja parempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kautta Suomen. Yritys on alallaan yksi Suomen suurimmista. Oomi Energian perustajayrityksiä ovat Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia ja Oulun Sähkönmyynti Oy sekä sen osakkaita Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Lisätietoa: www.oomi.fi.

Kansallispelimme pesäpallo on liikuttanut kaikenikäisiä suomalaisia jo liki 100 vuoden ajan. Superpesis on naisten suosituin palloilusarja Suomessa ja miesten osalta yleisömäärävertailun kolmonen. Superpesisottelut ovat vastuullisesti järjestettyjä ja viihdyttäviä tapahtumia, joissa viihtyy koko perhe. Pesäpallolla oli ennen koronapandemiaa yli 18 000 lisenssin hankkinutta rekisteröityä harrastajaa. Lasten ja nuorten leireille lunastetaan yli 10 000 leiripassia vuosittain. Lisätietoa: www.superpesis.fi / www.pesis.fi