Online-palvelun käyttöohjeet

Yläpalkista löydät palvelut

 • Sopimukset
 • Laskut
 • Raportointipalvelu
 • Yhteydenotot

Oikeassa yläkulmassa näet

 • Käyttäjätunnuksen ja omat tiedot

Sivun alalaidasta löydät

 • Tiedotteet

Sopimukset

Tältä sivulta löydät yleistilanteen omista sähkösopimuksistasi. Löydät päättyneet ja voimassa olevat sopimukset, niiden voimassaoloajan, tuotteen ja mahdollisesti hinnat. Hintojen näkymiseen vaikuttaa se, että miltä ajalta sopimuksesi on. Jos sopimus on uusi, esitämme myös sopimusvahvistuksen, käyttöpaikan profilointitiedot ja laskutukseen liittyviä tietoja.

Laskut

Tältä sivulta löydät laskut, jotka ovat lähetetty uuden asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönoton jälkeen. Laskutiedot täydentyvät alkaen huhtikuun 2020 laskutuksesta. Laskuista löydät perustiedot, laskun kuvan sekä maksutiedot.

Raportointipalvelu

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen.

Yhteydenotot

Yhteydenotot-sivulta voit lähettää asiakaspalveluun viestin ja liittää liitteitä viesteihin.

Omat tiedot

Omista tiedoista löydät yhteystietosi ja voit muokata niitä. Yhteystiedoissa näytetään kaikki järjestelmästä löytyvät puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Omissa tiedoissa voit myös muokata sähköisiä viestintäasetuksia.

Voit myös valtuuttaa toisia käyttäjiä näkemään omat tietosi. Käyttöoikeuksia on eritasoja (luku- ja kirjoitusoikeus) riippuen alasivusta. Ohje käyttöoikeuden lisäämisestä toiselle löytyy alta.

Tiedotteet

Tässä osiossa esitämme Online-palveluun liittyviä tiedotteita kirjautuneille asiakkaille.

Käyttöoikeuksien lisäys

Käyttäjä voi antaa oikeuksia omiin tietoihinsa toisille käyttäjille. Käyttöoikeuksia voi antaa sivustoittain (luku-/kirjoitusoikeus). Käyttöoikeuksien lisääminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta oman käyttäjätunnuksen takaa. Käyttöoikeuksien antaminen edellyttää ensin omaa rekisteröitymistä palveluun.

Käyttöoikeuksien lisääminen

 1. Rekisteröidy palveluun omilla tunnuksillasi (Isännöitsijöiden rekisteröinnit asiakaspalvelun kautta)
 2. Siirry käyttöoikeudet kohtaan oman käyttäjätunnuksen takaa
 3. Ilmoita sähköposti, jolle annat käyttöoikeudet
 4. Valitse annettavat käyttöoikeudet
 5. Anna salasana
 6. Anna käyttöoikeus

Käyttöoikeuden poistaminen

 1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Online-palveluun
 2. Navigoi oman käyttäjätunnuksen alle Käyttöoikeudet-sivulle
 3. Poista aiemmin annettu käyttöoikeus

Käyttöoikeudet isännöitsijälle

Jos haluat antaa tunnukset isännöitsijälle, ole yhteydessä yritysasiakaspalveluumme (p. 09 2522 1133 tai yritykset@oomi.fi). Asiakaspalvelu voi lisätä asiakkuuksia jo rekisteröityyn tunnukseen.