Sähköinen tietopyyntölomake

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisten rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi.

Alla olevan lomakkeen avulla voit käyttää sinulle rekisteröitynä kuuluvia oikeuksiasi. Varmistamme henkilöllisyytesi ennen kuin aloitamme käsittelemään pyyntöäsi. Lomakkeen täyttäminen vaatii vahvan tunnistautumisen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Varmistathan siis, että tunnistautuminen on käytössäsi aloittaessasi lomakkeen täyttämisen. Emme käytä tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja muihin tarkoituksiin kuin rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseksi.

Pyyntösi käsitellään normaalisti kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Pyytämäsi tiedot toimitetaan lähtökohtaisesti salattuna sähköisesti, mikäli et pyydä toisin.

Tällä lomakkeella voit käyttää oikeuttasi saada pääsyn henkilötietoihin, oikaista tietoja, poistaa henkilötietoja, rajoittaa tietojen käsittelyä, siirtää tiedot järjestelmästä toiseen sekä vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Muilta osin voit käyttää oikeuksiasi myös kirjautumalla Oomi Online-palveluun. Palvelun avulla pystyt tarkastelemaan ja päivittämään omia tietojasi. Lisäksi voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoitukseen peruuttamalla sähköisten suoramarkkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostiviestin peruutuslinkin avulla.

Lisäohjeet

Jos haluat jatkossa estää markkinointitoimenpiteet, suosittelemme kaikkien tietojen poistamisen sijaan markkinointi- ja luovutuskiellon asettamista.

Tietojen tarkastusoikeutta ei voi käyttää valtakirjalla.

Lomakkeen täyttäminen

Pyyntöni koskee

  • Haluan tarkastaa asiakastietoni.
  • Haluan tulla unohdetuksi/ poistaa tietoni Oomin rekistereistä: Poistamme kaikki sinuun liittyvät tunnistettavat tietosi rekistereistämme.
  • Haluan markkinointikiellon: lisäämme puhelinnumerollesi ja/tai sähköpostiosoitteelle markkinointikiellon, jolloin et saa Oomilta markkinointiviestejä.

Huomioithan, että emme voi toteuttaa pyyntöäsi tulla unohdetuksi, mikäli sinulla on aktiivinen asiakassuhde (esimerkiksi voimassa oleva tilaus, laskutuksessa avoinna olevia laskuja). Myös alan yleiset sopimusehdot velvoittavat Oomia säilyttämään osan asiakastiedoista 10 vuoden ajan. Asiakaspalvelijamme ovat sinuun yhteydessä, mikäli emme voi toteuttaa pyyntöäsi.

Tietojesi poistoa ja markkinointikieltoa ei voida toteuttaa samaan aikaan, sillä tietojen poistamisen jälkeen meillä ei ole enää tietoa henkilöstä, jolle markkinointikiellon voisimme merkitä, eikä tietoa hänelle merkityistä kielloista. Jos poistamme kaikki tietosi, on mahdollista, että ne rekisterin päivityksen yhteydessä ilmestyvät uudelleen joko asiakasrekisteriimme käyttäessäsi joitakin palveluitamme tai markkinointirekisteriimme ulkopuolisista rekistereistä, joista tietosi edelleen löytyvät, ilman niihin kohdistuvia kieltoa. Jos olemme pyynnöstäsi poistaneet kaikki aiemmat tietosi, meillä ei rekisterin päivityksen jälkeen ole tietoa sinulle aiemmin asetetusta markkinointikiellosta.

Pyynnön esittäjän tiedot

  • Jos sinulla on käytössä palveluissamme useampia sähköpostiosoitteita, lisää osoitteet, jotta varmistamme henkilöllisyytesi ja tietosi eri palveluissa.
  • Jos sinulla on käytössä palveluissamme useampia puhelinnumeroita, lisää puhelinnumerot, jotta varmistamme henkilöllisyytesi ja tietosi eri palveluissa.
  • Varaamme oikeuden pyytää lisätietoja, jos emme pysty todentamaan henkilöllisyyttäsi lomakkeelle annettujen tietojen pohjalta.

Muut kysymykset
Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä.

Lähettämällä tämän pyynnön, tiedostan, että tietojani käsitellään rekisteröityjen oikeuksien toteuttamiseksi.

Oomin tietosuojaselosteisiin voit tutustua täällä.