Edut Yrittäjien jäsenille

Tältä sivulta löydät Oomi Energian tarjoamat edut Yrittäjien jäsenille

Oomi Energia. Se sähköyhtiö.

Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Oomilla on yli 400 000 asiakasta ja meillä työskentelee noin 100 oomilaista. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.  

Sähkömarkkinakatsaus

Miltä näyttää sähkömarkkinoiden tilanne? Miten sähkön hinta kehittyy ja mitkä syyt vaikuttavat sähkön hintaan?

Kokosimme lyhyen sähkömarkkinakatsauksen Yrittäjille.

Sähkösopimus yrityksellesi Oomista

Yrittäjä-yhdistyksesi on neuvotellut jäsenilleen Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen Oomin kanssa. Alta löydät ajantasaisen tarjouksemme yrityksellesi sekä linkin, jonka kautta pääset helposti tekemään sopimuksen.

Voit valita yrityksesi sähkön 100 % uusiutuvalla energialla tuotettuna. Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä, tuulella ja biomassalla. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan lisähinta on 1,70 c/kWh (alv 0 %).

Yrittäjä-yhdistyksesi on neuvotellut jäsenilleen Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen Oomin kanssa. Vierestä löydät ajantasaisen tarjouksemme yrityksellesi sekä linkin, jonka kautta pääset helposti tekemään sopimuksen.

Oomi Kiinteä sopii yritykselle, joka haluaa ostaa sähköä kiinteään hintaan ja tietää etukäteen sähkön hankintakustannukset koko sopimuskauden ajan. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina. Tämä helpottaa esimerkiksi budjetointia. 

Hinnat alv 0 %. Näet sopimushinnat syöttämällä laskuriin yhdistyksesi kampanjakoodin.

Tarjous
kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen sähkösopimus
Säästä
Energia
8,19 c/kWhalv. 0%
Perusmaksu 0,00 /kkalv. 0%

Voit myös valita Oomi Aktiivinen -sopimuksen, joka on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Pörssihintaisessa sopimuksessa sähkön tuntihinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Oomi Aktiivinen on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on markkinahintaan sidottu. Se sopii yritykselle, joka haluaa ohjata sähkökulutustaan edullisimmille tunneille. 

Seuraavan vuorokauden tuntihinnat ilmoitetaan edellisenä päivänä pohjoismaisessa sähköpörssissä, Nord Poolissa. Löydät hinnat täältä.

Hinnat alv 0 %. Oomi Aktiivinen -sopimusta tehdessä et tarvitse kampanjakoodia.

aktiivinen-300x308.png
Oomi Aktiivinen
Ei-määräaikainen pörssisähkösopimus
Marginaali
0,49 c/kWhalv. 0%
+ Vaihtuva Spot-tuntihinta

Kulutus alle 100 000 kWh

Viimeisen kuukauden toteutunut keskihinta oli 5,93 c/kWh. Vuoden 2023 toteutunut keskihinta oli 5,00 c/kWh.

Perusmaksu 4,90 /kkalv. 0%

Sopimushinnat on tarkoitettu kohteisiin, joissa sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa. Mikäli yrityksesi sähkönkulutus on suurempi kuin 100 000 kWh, voit pyytää tarjouksen.

Etuhintainen sopimus kotiisi

Alla olevan linkin kautta voit tehdä sopimuksen kotiisi. Voit tehdä jäsenhintaisen määräaikaisen ja kiinteähintaisen Oomi Kiinteä -sopimuksen kahdeksi vuodeksi tai vaihtoehtoisesti voit tehdä toistaiseksi voimassa olevan Oomi Aktiivinen -sopimuksen, jonka hinta perustuu pörssisähkön hintaan.

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvasti auringolla, vedellä, tuulella ja biovoimalla tuotettua. 

Voit tehdä jäsenhintaisen Oomi Kiinteä -sopimuksen kahdeksi vuodeksi, jolloin tiedät mitä maksat sähköstä sopimusjakson ajan. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina.

Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen valitun sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ilmoitamme tästä sinulle hyvissä ajoin.

Entä jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana? Ei hätää. Lisäämällä sopimukseesi Oomi Vaihtoturvan voit päivittää sopimuksen Oomin toiseen määräaikaiseen sopimukseen, kun sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden.

Näet sopimushinnat syöttämällä laskuriin yhdistyksesi kampanjakoodin.

kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen sähkösopimus
Säästä
Energia
8,19 c/kWhsis. alv. 24%
Perusmaksu 0,00 /kksis. alv. 24%

Voit myös valita toistaiseksi voimassa olevan Oomi Aktiivisen, jonka hinnoittelu perustuu pörssisähkön hintaan. Oomi Aktiivinen -sopimuksessa energiahinta on muuttuva ja tuntihinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten maksat sähköstä aina ajantasaista hintaa.

Oomi Aktiivinen on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Se on oiva valinta esimerkiksi silloin, kun haluat seurata aktiivisesti sähkönkulutustasi.

Oomi Aktiivinen -sopimusta tehdessä et tarvitse kampanjakoodia.

Tarjous
aktiivinen-300x308.png
Oomi Aktiivinen
Ei-määräaikainen pörssisähkösopimus
Säästä
Marginaali
0,59 c/kWhsis. alv. 24%
+ Vaihtuva Spot-tuntihinta

Viimeisen kuukauden toteutunut spot-keskihinta oli 4,36 c/kWh. Vuoden 2023 toteutunut spot-keskihinta oli 6,21 c/kWh.

Perusmaksu Ensimmäiset 4 kk 0,00 /kksis. alv. 24%
Jonka jälkeen 4,90 /kksis. alv. 24%

Vahvat, paikalliset juuret

Yhdistimme alan parhaat toimijat voidaksemme kehittää ja tarjota suomalaisille entistä hyödyllisempiä energiapalveluita hyvään hintaan.

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

Löydät yhteystietomme täältä.