Edut Yrittäjien jäsenille

Tältä sivulta löydät Oomi Energian tarjoamat edut Yrittäjien jäsenille

Oomi Energia. Se sähköyhtiö.

Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Oomilla on yli 400 000 asiakasta ja meillä työskentelee noin 100 oomilaista. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.  

Sähkömarkkinakatsaus

Miltä näyttää sähkömarkkinoiden tilanne? Miten sähkön hinta kehittyy ja mitkä syyt vaikuttavat sähkön hintaan?

Kokosimme lyhyen sähkömarkkinakatsauksen Yrittäjille.

Sähkösopimus yrityksellesi Oomista

Yrittäjä-yhdistyksesi on neuvotellut jäsenilleen Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen Oomin kanssa. Alta löydät ajantasaisen tarjouksemme yrityksellesi sekä linkin, jonka kautta pääset helposti tekemään sopimuksen.

Voit myös valita Oomi Aktiivinen -sopimuksen, joka on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Pörssihintaisessa sopimuksessa sähkön tuntihinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Tarjous
kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen
Säästä
Energia
11,90 c/kWh
Perusmaksu 0,00 /kk
aktiivinen-300x308.png
Oomi Aktiivinen
Ei-määräaikainen pörssisähkösopimus
Marginaali
0,20 c/kWh
+ Vaihtuva Spot-tuntihinta

Kulutus alle 100 000 kWh

Viimeisen kuukauden toteutunut keskihinta oli 6,055 c/kWh. Vuoden 2022 toteutunut keskihinta oli 15,41 c/kWh.

Perusmaksu 4,90 /kk

Voit valita yrityksesi sähkön 100 % uusiutuvalla energialla tuotettuna. Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan lisähinta on 9,90 €/kk (alv 0 %).

Sopimushinnat on tarkoitettu kohteisiin, joissa sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa. Mikäli yrityksesi sähkönkulutus on suurempi kuin 100 000 kWh, voit pyytää tarjouksen.

Hinnat alv 0 %. Näet sopimushinnat syöttämällä laskuriin yhdistyksesi kampanjakoodin. Oomi Aktiivinen -sopimusta tehdessä et tarvitse kampanjakoodia.

Etuhintainen sopimus kotiisi

Alla olevan linkin kautta voit tehdä sopimuksen kotiisi.

Määräaikaisella Oomi Kiinteä -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina.

  • Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen valitun sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ilmoitamme tästä sinulle hyvissä ajoin.
  • Entä jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana? Ei hätää. Lisäämällä sopimukseesi Oomi Vaihtoturvan voit päivittää sopimuksen Oomin toiseen määräaikaiseen sopimukseen, kun sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden.
  • Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella tuotettua. 

Voit myös valita toistaiseksi voimassa olevan Oomi Aktiivisen, jonka hinnoittelu perustuu pörssisähkön hintaan. Oomi Aktiivinen -sopimuksessa energiahinta on muuttuva ja tuntihinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten maksat sähköstä aina ajantasaista hintaa.

aktiivinen-300x308.png
Oomi Aktiivinen
Ei-määräaikainen pörssisähkösopimus
Marginaali
0,25 c/kWhalv. 24%
+ Vaihtuva Spot-tuntihinta

Viimeisen kuukauden toteutunut keskihinta oli 7,51 c/kWh. Vuoden 2022 toteutunut keskihinta oli 18,81 c/kWh.

Perusmaksu 4,90 /kkalv. 24%

Näet sopimushinnat syöttämällä laskuriin yhdistyksesi kampanjakoodin. Oomi Aktiivinen -sopimusta tehdessä et tarvitse kampanjakoodia.

Vahvat, paikalliset juuret

Yhdistimme alan parhaat toimijat voidaksemme kehittää ja tarjota suomalaisille entistä hyödyllisempiä energiapalveluita hyvään hintaan.

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

Löydät yhteystietomme täältä.

Aurinkovoimalat

Toimitamme aurinkovoimaloita yrityksellesi parhaiten soveltuvalla hankintamenetelmällä.

Lue lisää

Sähköauton lataus

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella kattaen kartoituksen ja asennuksen käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Työsuhdepyörä | Työsuhdepyörä työnantajalle - Oomi

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu.

Lue lisää