Edut Yrittäjien jäsenille

Tältä sivulta löydät Oomi Energian tarjoamat edut Yrittäjien jäsenille

Oomi Energia. Se sähköyhtiö.

Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Oomilla on yli 400 000 asiakasta ja meillä työskentelee noin 50 oomilaista. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.  

Edullinen sähkösopimus yrityksellesi Oomista

Yrittäjä-yhdistyksesi on neuvotellut jäsenilleen edullisen sähkösopimuksen Oomi Oy:n kanssa. Alta löydät ajantasaisen tarjouksemme yrityksellesi sekä linkin, jonka kautta pääset helposti tekemään sopimuksen.

Voit valita yrityksesi sähkön 100 % uusiutuvalla energialla tuotettuna. Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan lisähinta on 9,90 €/kk (alv 0 %).

Sähkösopimukset Yrittäjien jäsenille

Tarjous
kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 36 kk
Määräaikainen
Säästä
Energia
8,09 c/kWh
Perusmaksu 0,00 /kk
Tarjous
kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen
Säästä
Energia
9,29 c/kWh
Perusmaksu 0,00 /kk
Tarjous
Oomi-Kesto-300x300.png
Oomi Kesto
Ei-määräaikainen
Säästä
Energia
10,44 c/kWh
Perusmaksu 0,00 /kk

Sopimushinnat on tarkoitettu kohteisiin, joissa sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa. Mikäli yrityksesi sähkönkulutus on suurempi kuin 100 000 kWh, voit pyytää tarjouksen Toni Punkkiselta (toni.punkkinen@oomi.fi).

Hinnat alv 0 %. Näet sopimushinnat syöttämällä laskuriin yhdistyksesi kampanjakoodin.

Etuhintainen sopimus kotiisi

Tarjoamme Yrittäjien jäsenille tarjoushintaisen sopimuksen myös omiin kohteisiin. Sopimuksen voit tehdä kaikkiin omiin kohteisiin, kuten omaan asuntoon ja kesämökille. Sopimuksen tekeminen edellyttää, että yritykselläsi on sähkösopimus on Oomin kanssa. Tämän tarjouksen voit hyödyntää myös kotitoimistollesi.

Tarjous
kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen
Säästä
Energia
12,79 c/kWh
Perusmaksu 0,00 /kk
Tarjous
Oomi-Kesto-300x300.png
Oomi Kesto
Ei-määräaikainen
Säästä
Energia
12,95 c/kWh

Arvomme kaikkien Oomi Kesto -sopimuksen tehneiden asiakkaidemme kesken joka kuukausi vuoden ilmaiset sähköt ja Oomi-ämpärin!

Perusmaksu 0,00 /kk

Määräaikaisella Oomi Kiinteä -sopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina. Sopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana Oomi Aktiivinen -sopimuksena. Ilmoitamme tästä sinulle hyvissä ajoin.

Näet etuhinnat syöttämällä laskuriin yhdistyksesi kampanjakoodin. Oomi Keston etuhinta koskee yleissähkön mittaustapaa.

Vahvat, paikalliset juuret

Yhdistimme alan parhaat toimijat voidaksemme kehittää ja tarjota suomalaisille entistä hyödyllisempiä energiapalveluita hyvään hintaan.

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

Löydät yhteystietomme täältä.

Aurinkovoimalat

Toimitamme aurinkovoimaloita yrityksellesi parhaiten soveltuvalla hankintamenetelmällä.

Lue lisää

Sähköauton lataus

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella kattaen kartoituksen ja asennuksen käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Työsuhdepyörät Oomilta

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu.

Lue lisää