Teollisuus

Olemme olemassa, jotta yritykselläsi olisi kaikenkattavasti yhä enemmän hyvää energiaa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja asiakassuhteita. Meiltä saat yrityksellesi asiantuntemusta kotimaisin voimin, jolloin voit itse keskittyä yrityksesi liiketoimintaan. Autamme löytämään juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Meillä on pitkä kokemus sähkökaupasta ja sähkömarkkinoista, ja sähkönhankinnasta huolehtii lähes 20 sertifioidun ammattilaisen joukko. Tarjoamme yrityksellesi kilpailukykyiset sähkönhankintamallit.

Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi vaivattoman tavan tehdä vastuullisia ja ekologisiksi todennettuja valintoja:

  • Sähkön alkuperän todentaminen sähkön alkuperätakuilla (Guarantee of Origin, GoO) takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä.
  • Oomi Fillari -työsuhdepolkupyörillä voit luoda hyvää henkilöstökokemusta ja lisätä ympäristöystävällistä liikkumista.
  • Oomi Aurinkovoimala on kannattava ja vastuullinen valinta yritykselle. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että aurinkovoimalasi toteuttavat kokeneet alan ammattilaiset.
  • Oomi Lataus on skaalautuva ja tulevaisuusvarma ratkaisu, joka tukee vastuullisuutta, nostaa kiinteistön arvoa ja kasvattaa yrityksen positiivista brändimielikuvaa.

Tuotteet ja palvelut

Sähkösopimukset kaupan ja palveluiden yrityksille

Oomi Tuntispot

Toistaiseksi voimassa oleva Oomi Tuntispot on pörssisähkön hintaan sidottu sopimus. Se sopii yritykselle, joka haluaa hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja ostaa sähköä ajantasaiseen markkinahintaan. 

Oomi Tehosalkku

Määräaikaisessa Oomi Tehosalkussa hajautetaan sähkön hankintaa, jolloin asiakas hyötyy sähkön hintavaihtelusta. Hajauttamalla hinnanvarmistukset useaan eri ajankohtaan pienennetään hintariskiä.

Oomi Yhteissalkku

Oomi Yhteissalkussa asiantuntijamme seuraavat sähkön hintaa ja pyrkivät hankkimaan sähköä edullisimpina ajankohtina. Näin varmistetaan ajankohtainen ja kilpailukykyinen hinta.

Ota yhteyttä myyntiimme

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma nimetty yhteyshenkilö sekä sähkökauppatiimimme, joka huolehtii sähkönhankinnastasi.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön meille.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva