Oomi yhteistyössä Team Rynkebyn kanssa

Oomi tekee tänä kesänä yhteistyötä Team Rynkebyn kanssa. Team Rynkeby on eurooppalainen hyväntekeväisyyshanke, jossa kerätään varoja vakavasti sairastuneille lapsille ja nuorille pyöräilemällä Pariisiin. Oomille tunnelmia matkan varrelta taltioi Turun alueen joukkueen Jukka Hakanen. Matka käynnistyi turkulaisilla Tuomiokirkontorilta torstaina 27.6., ja suuntautui ensimmäisenä Helsinkiin, josta tapahtui Suomen joukkueiden yhteislähtö.

Meille on tärkeää, että molempien osapuolten arvot kohtaavat ja Team Rynkeby on erinomainen esimerkki siitä.

Team Rynkebyn vuosittaisen hyväntekeväisyyspyöräilyn kolme päätavoitetta ovat varojen kerääminen vakavasti sairastuneille lapsille, hyvän tekeminen itselle kuntoa kohottamalla sekä hyvän tekeminen tiiminä toisia kannustaen ja tukien.

”Teemme yhteistyötä vastuullisten ja tarkkaan harkittujen kohteiden kanssa.  Meille on tärkeää, että molempien osapuolten arvot kohtaavat ja Team Rynkeby on erinomainen esimerkki siitä”, kuvailee Oomin brändiryhmän päällikkö Isko Lappalainen.

Oomi on liiketoiminnallaan myös edistämässä pyöräilyä vastuullisena ja puhtaana liikkumisen muotona tarjoamalla työsuhdepyöräetua osana palvelurepertuaariaan. Yhteistyö Team Rynkebyn kanssa tuntuu tästäkin lähtökohdasta luontevalta:

”Yrityksestämme ei vielä ole ollut ketään Team Rynkebyssä, mutta tämäkin olisi tulevaisuudessa hieno mahdollisuus”, Lappalainen summaa.

Jukka Hakanen on yhteistyön kunniaksi myös lahjoittanut Oomille tekemiään pyöräilyaiheisia julisteita, jotka pääsemme arpomaan onnekkaille voittajille! Printit ovat tulossa arvontaan Oomin somekanaville Facebookiin ja Instagramiin heinäkuun alkupuolella, joten kannattaa laittaa tilit valmiiksi seurantaan!

Oomi arpoo heinäkuun alkupuolella Jukka Hakasen tekemiä pyöräilyaiheisia julisteita.