Viisi syytä miksi sinunkin kannattaa hankkia työsuhdepolkupyörä syksyllä tai talvella

Työsuhdepyörän hankkiminen keskellä pimeintä kaamosta ei ole mikään kypärästä kaivettu idea, vaan fiksu veto. Listasimme viisi syytä miksi sinun kannattaa hankkia työsuhdepyörä pyöräilysesongin ulkopuolelta. Älä siis jää paikoillesi sutimaan, vaan lähde miettimään millainen pyörä sinulle sopisi.

Samaan aikaan, kun muut puhuvat jatkuvasti suksista, luistimista tai lasketteluvarusteista, kaukaa viisas suuntaa ajatuksensa polkupyöriin. Jos harkitset työsuhdepolkupyörän hankkimista, juuri nyt on oivallinen hetki pukea ostohousut jalkaan ja alkaa tutustua valikoimaan. Hankkimalla työsuhdepyörän ennen kevään kuuminta sesonkia voit saada enemmän vastinetta rahoillesi ja kaiken kaikkiaan paremman diilin.

1.Voit saada halvemman hinnan unelmiesi pyörästä

Pyöräliikkeet tyhjentävät syksyllä varastojaan seuraavan kevään sesonkia varten. Silloin voi löytää hulppeitakin tarjouksia laatupyöristä, jotka eivät juurikaan eroa seuraavan sesongin uutuusmalleista. Jos et siis ole turhan tarkka väristä tai nippelitason asioista, kannattaa ehdottomasti katsastaa menneen sesongin valikoima.

– Esimerkiksi 20 prosentin alennus ostohinnasta saattaa lyhentää työsuhdepolkupyörän sopimuskautta yli puolella vuodella, jopa vuodella, jos kyseessä on kalliimpi sähköpyörä. Säästämälläsi summalla voit hankkia vaikkapa talvipyöräilyyn sopivia varusteita, vinkkaa Lotta Vänskä työsuhdepyöräkumppanimme Vapauden työsuhdepyöräpalvelusta.

2. Saat nopeammin apua pyörän valinnassa

Oletko nautiskelija, joka haluaa fiilistellä helpoilla maisemareiteillä? Vai piileekö kypäräsi alla hurjapää, joka aikoo valloittaa vaikeimmatkin metsäpolut? Tai ehkä olet haaveillut maantiepyöräilystä Tour de Finlande -henkeen?

Oli niin tai näin, pyörän hankinnassa kaipaa usein asiantuntijan vinkkejä ja neuvoja. Sesongin ulkopuolella saat varmemmin yksilöllistä palvelua ja teet nappihankinnan, kun palveluista ja pyöristä eivät ole kilpailemassa kaikki keväthuumassa parveilevat polkijat.

3. Pääset nopeammin pyöränsatulaan

Keväällä pyörien kysyntä käy kuumana, joten unelmafillariaan saattaa joutua odottamaan pitkäänkin. Tilaatpa pyörän verkosta tai paikan päältä pyöräliikkeestä, ruuhkaisimpina aikoina tilausten saapumisajat ovat yleensä pidempiä. Ääritapauksissa pyörän toimitus voi venyä niin, että kesän kaunein pyöräilyaika vilahtaa sivu suun.

Toista se on talvisaikaan – ostajia on vähemmän liikkeellä, joten pyöristä ei ole kovaa kilpailua. Parhaassa tapauksessa saatat päästä heti testaamaan varastossa olevia pyöriä ja löytää juuri sinulle sopivan fillarin kotiin vietäväksi. Oomifiilis!

4. Jatkamalla pyöräilyä läpi talven kuntosi kohoaa melkein huomaamatta

Mikään ei piristä niin kuin reipas talvipyöräily! Sen sijaan, että maatuisit talven sohvaperunana ja odottelisit kevään koittoa, voit pyörän selässä tankata itseesi raitista ilmaa ja energiaa myös talvikeleillä.

– Pyöräily kehittää hapenottokykyä ja kuormittaa suuria lihasryhmiä, mutta on samalla todella nivelystävällistä liikuntaa. Muista kuitenkin, että maltti on valttia: aloita talvipyöräily omaan tahtiin ja kasvata kuntoa oman elämäntilanteen ehdoilla. Itselle sopiva rytmi pitää innostuksen yllä ja kevääseen mennessä olet jo kovassa kondiksessa, Vänskä kannustaa.

5. Ehdit pyöräillä enemmän

Talvipyöräilyssä on mahdollista kokea vapauden ja vauhdin hurma erityisellä tavalla. Ympäröivä pimeys ja erilaiset maisemat haastavat mieltä ja kehoa. Nastarenkaat sekä etu- ja takavalot voi sisällyttää mukaan työsuhdepolkupyörän sopimukseen, joten pimeän ajan vaikeimmatkin reitit voi rullailla turvallisesti myös liukkailla.

Naksauta siis menovaihde silmään ja ota lentävä lähtö työsuhdepyöräilyyn hankkimalla pyörä sesongin ulkopuolella. Kun kevätaurinko alkaa pilkottaa, olet jo valmiiksi pyöräilymoodissa ja pääset nauttimaan sulista pyöräteistä heti ensimmäisten joukossa.

Oletko jo Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun piirissä?

Mahtavaa! Käy ensi töiksesi kurkkaamassa Oomin työsuhdepolkupyöräpalvelun Vapauden sivuilta tuoreimmat pyörätarjoukset, niin saat pyörät pyörimään.

Kuulostaako hyvältä, mutta mietit, miten Oomi liittyy työsuhdepolkupyöriin?

Yhteistyössä kumppanimme Vapauden kanssa tuottamamme Oomi Fillari -palvelun kautta voit saada unelmiesi fillarin yli 200 merkin valikoimasta huoltoineen ja vakuutuksineen. Valikoimasta löytyvät niin sähköpyörät kuin perinteiset fillarit. Tiesithän, että työsuhdepyörää ei ole tarkoitettu vain työmatkojen rullaamiseen, vaan sillä voi ajella rajattomasti myös vapaa-ajalla?

Palvelumme on työnantajallesi edullinen ja vaivaton. Olemme apuna palvelun käyttöönoton kaikissa vaiheissa. Jotta voit työntekijänä hankkia työsuhdepyörän, työnantajasi on ensin tarjottava pyöräetu henkilöstön käyttöön.