Ympäristöystävällisempää sähköä yrityksille – tsekkaa nämä vinkit

Tiesitkö, että myös yrityksille on tarjolla ympäristöystävällistä sähköä? Oomin sähkövalikoimasta löytyy yrityspuolen joka tarpeeseen sopivat ratkaisut lisätuotteineen. 

Lue tästä vinkkimme puhtaan sähkön hankkimiseksi  ja miksi niin kannattaa tehdä, vaikka saman tien.

1. Ympäristöystävällinen sähkö on helposti saatavilla

Uusiutuva sähkö on kaikkien saatavilla, myös yritysasiakkaiden. Uusiutuva sähkö tulee kestävistä energialähteistä, kuten vesivoiman, tuulienergian, biomassan sekä aurinkoenergian avulla.

2. Uusiutuvan energian käyttö ei tarkoita suurta laskua


Moni ajattelee virheellisesti uusiutuvan energian olevat kallista, vaikka todellisuudessa lisäkustannukset ovat hyvin maltilliset. Laskelmien mukaan sähkön kokonaiskustannukset kasvavat vihreästä sähköstä alle prosentin verran. Budjetti ei siis kaadu vihreämpään vaihtoehtoon päivittämisessä, sen takaamme.

3. Vaihtoehdoissa löytyy

Oomi tarjoaa laajan kattauksen lisätuotteita, joilla räätälöit yrityksen sähkösopimuksen juuri teidän tarpeitanne ja budjettianne varten. Esimerkiksi Oomi Uusiutuva -paketti tarjoaa 100% uusiutuvasti tuotettua sähköä. Oomi Uusiutuva on tuotettu auringolla, vedellä ja tuulella, ja lisäpaketti on saatavilla kaikkiin sähkösopimuksiin. Oomi Uusiutuva sopii yrityksille, joissa sähköä kuluu enintään 100 000 kWh vuodessa.

4. Valinnoilla on merkitystä


Yrityksen sähkösopimuksen päivittäminen ympäristöystävällisemmäksi on palvelus luonnolle ja valveutuneen yrityksen valinta. Ostetun puhtaan sähkön hiilijalanjälki (Co2-päästöt) on pyöreä nolla! Lisäämällä puhtaan sähkön tuotantoa ja vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä voidaan hillitä ilmastonmuutosta, ja olla mukana säilyttämässä monimuotoista luontoa tuleville sukupolville.

Ja sitten vain tuumasta toimeen! Tee sopimus tai pyydä tarjous uusiutuvaan energiaan päivittämisestä juuri teidän yrityksellenne. Iloiset asiantuntijamme auttavat löytämään haluamasi lisäratkaisut ja teille sopivat tuunaukset.

Sähköä yrityksille

09 2522 1133

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö!

Henkilön kuva