Hei yritysasiakas, tervetuloa Oomi Energialle!

Uusi valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia on aloittanut toimintansa.

Me satsaamme asiakaskokemukseen ja vetovoimaisiin hintoihin. Voimavaranamme ovat yhdentoista perustajayrityksen mukanaan tuoma vankka kokemus niin energia-alasta kuin asiakkaiden arjesta kautta maan. Suomessa sähkömarkkinat ovat hajautuneet ja kovasti kilpaillut. Kaikilla kuudella yhteisyritykseen siirtyneillä energiayhtiöllä on pitkä ja vakaa kokemus sekä varma paikallistuntemus Suomen sähkömarkkinoista.

Uuden yhtiön myötä olemme aiempaa kilpailukykyisempiä. Tämä varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan uusia tuotteita ja palveluita sekä erinomaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme valtakunnallisesti. Oomin tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaiden arkea helpottavat tuotteet ja palvelut.

Uusi yritys, sama yhteyshenkilö

Oomi Energia on valtakunnallinen, mutta myös tukevasti paikallinen. Mikäli yrityksenne on tähän asti ollut jonkin Oomin perustajayrityksen asiakas, siirtyy asiakkuus automaattisesti Oomi Energiaan, eikä muutos edellytä asiakkaan puolelta toimenpiteitä. Sopimukset pysyvät siis ennallaan. Tämän lisäksi yhteyshenkilöt pysyvät samoina eli voit jatkossakin pitää yhteyttä jo ennestään tuttujen ihmisten kanssa.

Tilaa uutiskirje!

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ajankohtaisia Oomi-uutisia suoraan sähköpostiisi.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva