preloader
työsuhdepyörä työntekijä

Työsuhdepyörä työntekijälle

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu. 

Unelmien fillari jopa 15-30% halvemmalla ja kaikki huollot ja takuut päälle – liian hyvää ollakseen totta? Tällä kertaa ei! Työsuhdepyörän saat käyttöösi fillaroitpa missä päin Suomea tahansa.

Kiinnostuitko? Ilmianna työnantajasi! Olemme häneen yhteydessä, ja ehkäpä pian voit taittaa matkasi unelmiesi polkupyörällä.

Mikä Oomi Fillari?

Yhteistyössä Vapauden kanssa tuottamamme Oomi Fillari -palvelun kautta voit saada unelmiesi fillarin yli 200 merkin valikoimasta huoltoineen ja vakuutuksineen. Valikoimasta löytyvät niin sähköpyörät kuin perinteiset fillarit.

Testaa fillarilaskuria täällä!

Kiinnostuitko? Ilmianna työnantajasi! Juttelemme suoraan työnantajasi kanssa Oomi Fillarista.

Palvelu on työnantajallesi edullinen ja vaivaton. Olemme apuna palvelun käyttöönoton kaikissa vaiheissa. Ilmianna rohkeasti työnantajasi ja olet askeleen lähempänä unelmiesi fillaria.

Työsuhdepyörän veroetu

Voit saada työsuhdepyörän verovapaana henkilökohtaisena etuna 100 euroon asti kuukaudessa. Työsuhdepyörä on siis verovapaa 1200 euroon asti vuosittain koko sopimuskauden!

Sinulle työntekijänä tämä tarkoittaa mahdollisuutta unelmiesi polkupyörään kätevästi osana palkkaa, tietysti avaimet käteen palveluna.

Testaa fillarilaskuria täällä!

Verovapauden ansiosta voit säästää jopa 15-30% unelmiesi pyörän hankinnassa.

Ilmianna työnantajasi tästä