Työsuhdepyöräedut työntekijälle

Työsuhdepyörä on verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka vuosittain, jonka työnantaja tarjoaa. Työntekijä voi käyttää pyörää vapaasti työmatkoilla sekä vapaa-ajalla.

Oletko kiinnostunut työsuhdepyöristä? Klikkaa itsesi laskuriin ja laske paljonko voisit hyötyä edusta!

Unelmien fillari jopa 20-40% halvemmalla ja kaikki huollot ja takuut päälle – liian hyvää ollakseen totta? Tällä kertaa ei! Työntekijänä saat työsuhdepyörän käyttöösi fillaroitpa missä päin Suomea tahansa. Se on myös ekologinen ja edullinen vaihtoehto työsuhdeautolle. Työsuhdefillaria ei tarvitse käyttää pelkästään – tai lainkaan – työmatkoihin. Sellaisen voi hankkia myös fatbike-metsäretkiä, kaupunkifillarointeja ja kesän pyörälenkkejä varten!

Kiinnostuitko työsuhdepyöristä? Tilaa Oomi Fillari-materiaalipaketti ja ehdota palvelua työnantajallesi. Voit välittää sähköpostin työpaikkasi henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle!

Mikä Oomi Fillari?

Yhteistyössä Vapauden kanssa tuottamamme Oomi Fillari -palvelun kautta voit saada unelmiesi fillarin yli 200 merkin valikoimasta huoltoineen ja vakuutuksineen. Valikoimasta löytyvät niin sähköpyörät kuin perinteiset fillarit.

Testaa fillarilaskuria täällä!

Kiinnostuitko? Ilmianna työnantajasi! Juttelemme suoraan työnantajasi kanssa Oomi Fillarista.

Palvelu on työnantajallesi edullinen ja vaivaton. Olemme apuna palvelun käyttöönoton kaikissa vaiheissa. Jos huoleton ja luontoystävällinen huristelu uudella polkupyörällä houkuttelee, kannattaa edusta vinkata rohkeasti omalle työnantajalle!

Työsuhdepyörän veroetu

Voit saada työsuhdepyörän verovapaana henkilökohtaisena etuna 100 euroon asti kuukaudessa. Työsuhdepyörä on siis verovapaa 1200 euroon asti vuosittain koko sopimuskauden!

Sinulle työntekijänä tämä tarkoittaa mahdollisuutta unelmiesi polkupyörään kätevästi osana palkkaa, tietysti avaimet käteen palveluna. Halutessaan työnantaja voi tarjota edun myös palkan päälle tai tukea pyörän hankintaa jollakin osuudella. Useimmiten pyörä vuokrataan käyttöön määräaikaisella leasing-sopimuksella. Työnantaja voi myös ostaa pyörän omaan omistukseensa.

Pyöräetu voidaan vähentää palkastasi kuten muutkin työsuhde-edut. Tällöin verotettava ansiotulosi pienenee työsuhdepyörän verotusarvon verran. Koska maksat pienemmistä ansiotuloista vähemmän veroa, käteen jäävän nettopalkan osuus pienenee keskimäärin 20-40 % verotusarvoa vähemmän. Toisin sanoen pyöräedulla voit säästää pyörän yhteenlasketuissa hankintakuluissa 20-40 %

Testaa fillarilaskuria täällä!

Verovapauden ansiosta voit säästää jopa 20-40% unelmiesi pyörän hankinnassa.

Tilaa Oomi Fillari - työsuhdepyörämateriaali. Voit välittää sähköpostin työnantajallesi ja ehdottaa palvelua.