Oomi Uusiutuva

Sähkösopimuksen päivittäminen ympäristöystävällisemmäksi on palvelus luonnolle ja valveutuneen asiakkaan valinta. Uusiutuvan energian voit valita mihin tahansa Oomin sähkösopimukseen.

Uusiutuvan energian voit valita mihin tahansa Oomin sähkösopimukseen

Tuotantotapa

Uusiutuva sähkö tulee kestävistä energialähteistä - bio- ja vesivoiman, tuulienergian sekä aurinkoenergian avulla. Oomi Uusiutuvan jakauma auringon, veden ja tuulen suhteesta vaihtelee tuotantotilanteen mukaan. Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella tuotettua. Voit saada Oomin uusiutuvaa sähköä kotiisi tai mökille, kun sähkönkulutuksesi on enintään 40 000 kWh vuodessa.

Oomi Uusiutuvan hinta on 1,70 c/kWh (sis. alv 24%)

Näin saat Oomi Uusiutuvan sähkösopimukseesi

Me haluamme tehdä uusiutuvan energian oston helpoksi ja joustavaksi. Valitsitpa minkä tahansa Oomin sähkösopimuksen, saat sen tuotettuna uusiutuvalla energialla.

Oomi Uusiutuva on käyttöpaikkakohtainen toistaiseksi voimassa oleva lisäpalvelu. Se on voimassa toistaiseksi ja jatkuu niin kauan kuin sinulla on mikä tahansa Oomin sähkösopimus voimassa kyseisessä osoitteessa. Voit milloin tahansa irtisanoa Oomi Uusiutuvan, tällöin irtisanomisaika on 14 päivää.  

Kolme syytä valita Oomin sähkösopimus uusiutuvalla energialla nyt

  1. Helppo: Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät.
  2. Luonto huomioitu: Sähkösopimuksen päivittäminen ympäristöystävällisemmäksi on palvelus luonnolle ja valveutuneen asiakkaan valinta. Ostetun puhtaan sähkön hiilijalanjälki (CO2-päästöt) on pyöreä nolla!
  3. Luotettava: Sähkön alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Sen avulla voimme taata, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvasti tuotettua.

Oletko jo Oomin asiakas?

Jos sinulla on jo Oomin sähkösopimus ja haluat lisätä nykyiseen sopimukseesi Oomi Uusiutuvan, voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

Oomin asiakaspalvelu
09 2522 1122
ma-pe klo 9-17

Ollaan kuulolla!

Tilaa ajankohtaiset tarjoukset, uutiset ja edut suoraan sähköpostiisi.

oomi uutiskirje