Sähköä suuryrityksille

Sähkönhankinnan tulee olla selkeää ja sujuvaa, oli sähkönkulutus kuinka suurta tahansa. Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutuksen ja pidämme huolen, että sähkösi hinta on hyvä – nyt ja tulevaisuudessa.

Salkunhoitopalvelumme sopivat erityisesti yrityksille, joilla on suuri sähkönkulutus. Salkunhoitoratkaisumme parantavat ennustettavuutta ja hajauttavat markkinariskiä. Salkunhoitopalveluihimme kuuluu yksilöllinen asiakkaan pohjalta laadittu sähkönhankintastrategia. Tämän pohjalta hintakiinnitykset hajautetaan useaan eri kohtaan.

Seuranta on helppoa, sillä lähetämme kuukausittain raportin kuinka hankinnat ovat toteutuneet. Hankitulle sähkölle on mahdollista ostaa myös alkuperätakuut, jolloin varmennetaan että hankittu sähkö on tuotettu 100% uusiutuvana.

Salkunhoitoratkaisujamme:

Oomi Tehosalkku

Salkkusopimus on valintasi, jos haluat ennustettavuutta sähkönhankintakustannuksiin ja helppoutta budjetoinnin ja kustannusten seurantaan. Rakennamme yhdessä yrityksellesi sopivan yksilöllisen sähkönhankintastrategian ja palvelukokonaisuuden. Asiantuntijamme seuraavat markkinoita ja määrittävät hintakiinnitykset eri tuotteille. Hintariskiä pienennetään hajauttamalla hinnankiinnitykset useaan eri ajankohtaan.

Oomi Salkku

Salkkusähkön asiakkaana yrityksesi sähkön hintakiinnitykset tehdään prosenttiosuuksina arvioidusta sähkönkäytöstä. Loppuosa toimitetaan spot-toimituksena. Hintakiinnitykset voidaan kiinnittää 100 %:iin asti, jolloin ennustettavuus ja budjetointi helpottuu.

Ota yhteyttä!

Lisäpalvelut suuryrityksille

Lisätuotteet

Voit hankkia yrityksesi sähkön myös uusiutuvana tai Oomi Tuntispot-sopimukselle hintakaton, jolla suojaudut pörssin nousupiikeiltä.

Lue Lisää

Omatuotanto

Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä omatuotantosopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan.

Lue lisää

Suuryritysasiakkaana palveluihisi kuuluvat lisäksi:

Raportointipalvelu

Oomi Raportointipalvelu, jossa voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä helposti sekä kilowattitunteina että euroina. Helppo tapa hallinnoida sähköasioita yhdessä paikassa, vaikka yritykselläsi olisi useita toimipaikkoja.

Nimetyt yhteyshenkilöt

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma nimetty yhteyshenkilö, sekä oma salkunhoitaja, joka huolehtii energiasalkustanne. Yhteystietoihin pääset tästä:

Sähköä yrityksille

09 2522 1133

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö!

Henkilön kuva