Sähköä suuryrityksille

Sähkönhankinnan tulee olla selkeää ja sujuvaa, oli sähkönkulutus kuinka suurta tahansa. Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutuksen ja pidämme huolen, että sähkösi hinta on hyvä – nyt ja tulevaisuudessa.

Salkunhoitopalvelumme sopivat erityisesti yrityksille, joilla on suuri sähkönkulutus. Salkunhoitoratkaisumme parantavat ennustettavuutta ja hajauttavat markkinariskiä. Salkunhoitopalveluihimme kuuluu yksilöllinen asiakkaan pohjalta laadittu sähkönhankintastrategia. Tämän pohjalta hintakiinnitykset hajautetaan useaan eri kohtaan.

Seuranta on helppoa, sillä lähetämme kuukausittain raportin kuinka hankinnat ovat toteutuneet. Hankitulle sähkölle on mahdollista ostaa myös alkuperätakuut, jolloin varmennetaan että hankittu sähkö on tuotettu 100% uusiutuvana.

Ota yhteyttä!

Suuryritysasiakkaana palveluihisi kuuluvat lisäksi:

Raportointipalvelu

Oomi Raportointipalvelu, jossa voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä helposti sekä kilowattitunteina että euroina. Helppo tapa hallinnoida sähköasioita yhdessä paikassa, vaikka yritykselläsi olisi useita toimipaikkoja.

Nimetyt yhteyshenkilöt

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma nimetty yhteyshenkilö, sekä oma salkunhoitaja, joka huolehtii energiasalkustanne. Yhteystietoihin pääset tästä:

Sähköä yrityksille

09 2522 1133

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö!

Henkilön kuva