Taloyhtiöt

Tee helposti sähkösopimus taloyhtiöllesi silloin, kun se sinulle sopii! Alta löydät sähkötuotteemme taloyhtiöille.

Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi vaivattoman tavan tehdä vastuullisia ja ekologisiksi todennettuja valintoja:

  • Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti biovoimalla, auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.
  • Oomi Onlinesta voit seurata taloyhtiösi sähköenergian kulutustietoja ja laskuja.
  • Oomi Aurinkovoimala on kannattava ja vastuullinen valinta taloyhtiölle. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että aurinkovoimalasi toteuttavat kokeneet alan ammattilaiset.
  • Oomi Lataus on skaalautuva ja tulevaisuusvarma ratkaisu, joka tukee vastuullisuutta ja nostaa kiinteistön arvoa. Tarjoamme latauspisteitä yli 20 autopaikan taloyhtiöille.

Tuotteet ja palvelut

Sähkösopimukset taloyhtiöille

Haluatko vakautta taloyhtiösi sähkösopimukseen vai hyötyä vuorokauden edullisimmista tunneista? Tutustu tuotteisiimme ja valitse niistä taloyhtiöllesi sopivin.

Oomi Aktiivinen taloyhtiölle

Toistaiseksi voimassa oleva Oomi Aktiivinen on pörssisähkön hintaan sidottu sopimus. Se sopii taloyhtiölle, joka haluaa hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja ostaa sähköä ajantasaiseen markkinahintaan. 

Oomi Kiinteä taloyhtiölle

Määräaikainen Oomi Kiinteä sopii taloyhtiölle, joka haluaa ostaa sähköä kiinteään hintaan ja tietää etukäteen sähkön hankintakustannukset koko sopimuskauden ajan.

Oomi Vakaa taloyhtiölle

Oomi Vakaa on helppo valinta ja se sopii taloyhtiölle, joka arvostaa kiinteää sähkönhintaa eikä halua sitoutua määräaikaiseen sähkösopimukseen. 

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva