Kaupungit ja kunnat

Olemme olemassa, jotta yrityksillä olisi kaikenkattavasti yhä enemmän hyvää energiaa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja asiakassuhteita. Meillä onkin jo vuosien kokemus kaupunkien ja kuntien tarpeista.

Meiltä saat yrityksellesi asiantuntemusta kotimaisin voimin, jolloin voit itse keskittyä omaan liiketoimintaasi. Autamme löytämään juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut ja tarjoamme vaivattoman tavan tehdä vastuullisia ja ekologisiksi todennettuja valintoja.

Budjetoitava ja ennustettava Oomi Tehosalkku

Määräaikaisessa Oomi Tehosalkussa hajautetaan sähkön hankintaa, jolloin asiakas hyötyy sähkön hintavaihtelusta. Hajauttamalla hinnanvarmistukset useaan eri ajankohtaan pienennetään hintariskiä.

  • Määräaikainen sopimus, joka tuo ennustettavuutta
  • Sähköä ostetaan ajallisesti ja määrällisesti hajauttaen asiakkaan hankintastrategian mukaisesti
  • Läpinäkyvä hinnoittelu - näet miten sähkön hinta muodostuu

Meillä on pitkä kokemus sähkökaupasta ja sähkömarkkinoista, ja sähkönhankinnasta huolehtii lähes 20 sertifioidun ammattilaisen joukko.

Sähkön alkuperä

Yrityksen sähkösopimuksen päivittäminen ympäristöystävällisemmäksi on tulevaisuuden valinta. Sähkön alkuperän todentaminen sähkön alkuperätakuilla (Guarantee of Origin, GoO) takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä.

Oomi Fillari -työsuhdepolkupyörät

Oomi Fillari -työsuhdepolkupyörillä voit luoda hyvää henkilöstökokemusta ja lisätä ympäristöystävällistä liikkumista. Työsuhdepyörä hyödyttää sekä työnantajaa että työntekijää. Kannusta siis työntekijöitäsi liikkumaan tarjoamalla heille työsuhdepyörä edullisesti ja vaivattomasti.

Aurinkopaneeleita rakennuksen katolla

Energiaa auringosta

Oomi Solar Aurinkovoimala on kannattava ja vastuullinen valinta yrityksille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille. Teemme aurinkovoimalan hankinnan asiakkaalle helpoksi. Oomi Solarin kautta saat yritysasiakkaana rahoitusratkaisuja aurinkovoimala-investointeihin.

Tutustu Vihreäsaaren aurinkopuistoon, joka on rakennettu tuottamaan aurinkosähköä Oulun kaupungille ja jossa on hyödynnetty PPA-palvelusopimusmallia. PPA-palvelusopimusmalli on vaivaton ja turvallinen hankintamalli, joka ei sido omaa pääomaa. Asiakas saa aurinkovoimalan käyttöönsä ilman omistamisen vaivaa. Samalla asiakas pienentää hiilijalanjälkeään ja säästää energiakustannuksissa. 

Sähköautojen lataus

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin latausinfran suunnittelun ja rakentamisen kuin latauslaitteet ja -palvelut.

Ota yhteyttä myyntiimme

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma nimetty yhteyshenkilö sekä sähkökauppatiimimme, joka huolehtii sähkönhankinnastasi.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön meille.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva