Lataa maksuton Lataus & Aurinko -webinaaritallenne

Tämän webinaarin katsottuasi tiedät kaiken oleellisen yritysten aurinkovoimaloista ja latausratkaisuista: tunnet ajankohtaiset tukimallit ja velvoitteet, pitkäaikaisessa investoinnissa huomioitavat asiat, kustannustehokkaan latausinfran ja pitkäaikaiset aurinkovoimalaratkaisut. Täytä vain alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle linkin webinaaritallenteeseen.

Webinaarin ohjelma

Tämän webinaarin katsottuasi tiedät kaiken oleellisen yritysten aurinkovoimaloista ja latausratkaisuista: tunnet ajankohtaiset tukimallit ja velvoitteet, pitkäaikaisessa investoinnissa huomioitavat asiat, kustannustehokkaan latausinfran ja pitkäaikaiset aurinkovoimalaratkaisut. Kerromme siis:

  • Miten varmistaa turvalliset ja tulevaisuudenvarmat sekä markkinoiden älykkäimmät latausratkaisut?​
  • Miten toteutetaan kustannustehokas latausinfran rakentaminen?​
  • Mitä latausinfran rakentaminen maksaa erilaisiin kohteisiin? ​
  • Luotettavat turvalliset aurinkovoimalat katolle ja maalle?
  • Aurinkovoimalan laadukkaat komponenteilla turvalliset ja pitkäikäiset voimalat​

Webinaarissa oomilaisista asiantuntijoina toimivat aurinkovoimaloiden tuotepäällikkö Antti Korkala ja sähköisen liikkumisen tuotepäällikö Timo Kenttälä.

Antti Korkala
Timo Kenttälä

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan webinaaria!

Oomi Energiaa yrityksellesi

Toimitamme aurinkovoimaloita yrityksellesi ja taloyhtiöille parhaiten soveltuvalla hankintamenetelmällä sekä tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Me Oomilla tarjoamme myös sähköä suoraan pistorasiasta, jotta sinun ei tarvitse muuta kuin napsauttaa katkaisijaa tai kytkeä piuha pistorasiaan. Valitse vain yrityksesi tarpeisiin sopiva sähkösopimus ja me hoidamme loput.

Nyt myös työsuhdepyörät Oomilta! Oomi Fillari on markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle.