Airprossa on kevään tullen pöhinää työsuhdepyörien ympärillä  

Työsuhdepyörät täydentävät luontevasti Airpro Oy:n jo entuudestaan laajaa henkilöstöetujen kirjoa. Etuuden ensimmäisen vuoden aikana saadut erinomaiset kokemukset lupaavat kasvua pyörien määrään.  

Lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluja tuottavassa Airpro Oy:ssa henkilöstön hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää – vastuullisuus ja positiivinen työntekijäkokemus on kirjattu yhtiön strategiaan. Tämän vuoksi työsuhdepolkupyöräedun valinta oli yritykselle erittäin helppo.   

– Ennen valintaa kilpailutimme laajasti suomalaiset palvelun tarjoajat. Melko pian Oomi valikoitui vahvaksi kandidaatiksi. Heidän kanssaan yhteydenpito on alusta lähtien ollut helppoa, ja fiilis on luottamuksellinen varmasti molemmin puolin. Olemme tyytyväisiä. Myös hinta istui oikein hyvin meille – siksi valitsimme Oomin, Jukka-Pekka Kylä-Liuhala Airprosta perustelee.   

Palvelu on ollut Airprolla käytössä keväästä 2023 lähtien. Tällä hetkellä noin kahdeksan prosenttia henkilöstöstä on hankkinut työsuhdepyörän Oomin kautta. Pyöräilyyn liittyvää pöhinää on paljon, joten Kylä-Liuhala uskoo käyttäjämäärän kasvavan.   

Yhteistyö Oomin ja Vapauden kanssa on Airpron näkövinkkelistä sujunut hyvin. Yhteydenpitoa on käytännössä tarvittu vähän. Sopimusasioissa on oltu yhteydessä Oomiin, ja Vapauden kanssa asiointi on tapahtunut suoraan heidän chatinsä kautta, joka on pelannut hyvin.   

– Pidän muutosturvaa erittäin tärkeänä. Pyöräilyn lisäksi meillä on paljon muitakin henkilöstöetuja käytössä, kuten esimerkiksi laaja työterveyshuolto, paljon yhteisöllistä tekemistä, taxi- ja parkkietu, Kylä-Liuhala kertoo.       

Työsuhdepyöräetuus lisää pyöräilyä  

Henkilöstön puolella etu on otettu ilolla vastaan. Työntekijät ovat kokeneet pyörän hankkimisen erittäin helpoksi työnantajan ohjeita seuraamalla.   

 – Olen melko uusi edun käyttäjä, sillä hankin pyörän vasta loppusyksystä. Talvi on tuntunut pitkältä pyöräilykelejä odotellessa. Pyörän hankinta tulee erittäin todennäköisesti lisäämään pyöräilyäni. Valitsin yhteistyökumppaniksi verkkokaupan, josta tilaamani pyörä toimitettiin lähes kotiovelle asti. Varmasti tulen lunastamaan tämän pyörän itselleni sopimuskauden päätyttyä, Tuomo Pippola kertoo.   

Eikö teillä ole vielä pyöräetua? Tutustu tarkemmin Oomi Fillariin!