Lataa maksuton Oomi Fillari -webinaaritallenne

Kaikki työsuhdepyöristä! Tämän webinaarin katsottuasi tiedät kaiken mutkattomasta työsuhdepyöräedun käyttöönotosta. Täytä vain alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle linkin webinaaritallenteeseen.

Webinaarin ohjelma

Kaikki työsuhdepyöristä! Tämän webinaarin katsottuasi tiedät kaiken mutkattomasta työsuhdepyöräedun käyttöönotosta. Kerromme muun muassa:

  • Millaista vaikuttavuutta työsuhdepyörällä voi saavuttaa
  • Millainen on pyörien saatavuus
  • Paljonko etu työllistää henkilöstö- ja palkkahallinnointia
  • Miten hallinnoidaan työsuhteen muutostilanteet.

Webinaarissa oomilaisista asiantuntijoina toimivat uusien tuotteiden ja palveluiden liiketoimintajohtaja Jani Peuhkurinen ja myyntipäällikkö Matti Kahikko.

Jani Peuhkurinen
Matti Kahikko

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan webinaaria!

Oomi Energiaa yrityksellesi

Nyt työsuhdepyörät Oomilta! Oomi Fillari on markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle. 

Toimitamme aurinkovoimaloita yrityksellesi ja taloyhtiöille parhaiten soveltuvalla hankintamenetelmällä sekä tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Me Oomilla tarjoamme myös sähköä suoraan pistorasiasta, jotta sinun ei tarvitse muuta kuin napsauttaa katkaisijaa tai kytkeä piuha pistorasiaan. Valitse vain yrityksesi tarpeisiin sopiva sähkösopimus ja me hoidamme loput.

Työsuhdepyörä | Työsuhdepyörä työnantajalle - Oomi

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu.

Lue lisää

Aurinkovoimalat

Toimitamme aurinkovoimaloita yrityksellesi parhaiten soveltuvalla hankintamenetelmällä.

Lue lisää

Sähkösopimukset yrityksille

Tarjoamme halpaa sähköä yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Valitse vain sopimus ja me hoidamme loput.

Lue lisää

Sähköauton lataus

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella kattaen kartoituksen ja asennuksen käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Mikä ihmeen Oomi?

Etkö ole vielä tutustut meihin? Ei hätää! Tässä pieni tietoisku meistä oomilaisista ja juuristamme.

Oomi Energia

Oomi Energia on uusi, 1.4.2020 toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa 11 perustajayrityksensä sähkönmyynnin, latausratkaisut sekä aurinkovoimalat.

Me satsaamme asiakaskokemukseen ja vetovoimaisiin hintoihin. Voimavaranamme ovat yhdentoista perustajayrityksen mukanaan tuoma vankka kokemus niin energia-alasta kuin asiakkaiden arjesta kautta maan.