Työsuhdepyöräpalvelu mahdollistaa digialaisille unelmien pyörän hankkimisen
Digia otti Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun käyttöön kesällä 2021. Lupaus palvelun vaivattomuudesta on lunastettu kuluneen vuoden aikana niin yrityksen kuin työntekijöiden näkökulmasta. Pyörävalinnoissa trendi on selkeä – sähköinen sen olla pitää!
Digialla työskentelevät Joona Saarinen ja Mikko Kyllönen ottivat Oomi Fillari -pyöräedun käyttöön viipymättä sen tultua mahdolliseksi. Molemmat myöntävät pyörävalintojensa olevan sen verran arvokkaita, ettei hankkiminen ilman työsuhdepyöräetua olisi tullut kysymykseen. Pyörät ovat olleet aktiivisessa käytössä hankinnastaan lähtien.
"Minulla on sähköinen gravel-pyörä, eli maantie- ja maastopyörän välimuoto, johon saan kiinnitettyä tavaratelineen ja pyörälaukut. Nykyisin 20 kilometrin työmatka Tampereen ja Nokian välillä ja kauppakäynnit sujuvat näppärästi pyörälläkin", kertoo Kyllönen.
"Olin edellisenä kesänä kokeillut tuttavien sähköpyörää ja jäin heti koukkuun. Kiitos Oomi Fillarin, nyt minulla on haaveilemani sähköavusteinen täysjousitettu maastopyörä vapaa-ajan liikuntaan", Saarinen iloitsee.
Oomi Fillarilla on valikoimissaan yli 200 pyörämerkkiä ja kattava maanlaajuinen kumppaniverkosto. Vapaus on työntekijöiden apuna pyörän valinnassa ja käyttöä koskevissa pulmatilanteissa. Saarinen kehuu käyttöönottoprosessin olleen “älyttömän helppo” ja takuupalvelun sujuva.
"Vapaus hoiti pyörän tilaamisen toiveideni mukaan. Kun korjaustarpeita on ilmennyt, olen saanut avun nopeasti ja vähällä selvittelyllä, helposti. Suosittelen työsuhdepyöräedun hyödyntämistä ihan kaikille!"
Täyden palvelun työsuhdepyöräkumppani
Helppous niin hallinnon kuin käyttäjien näkökulmasta oli se ratkaiseva tekijä, joka sinetöi Digian päätöksen ottaa Oomi Fillari -palvelu käyttöön. Oomin nimetty yrityskohtainen yhteyshenkilö hoitaa sopimusasiat yrityksen kanssa, ja Vapaus hoitaa asioinnin käyttäjien kanssa. Vastuunjako on näyttäytynyt selkeänä Digian suuntaan.
"Olemme yhteistyön alkumetreistä lähtien yhdessä Oomin kanssa hioneet palvelukokonaisuuden juuri meidän tavoitteisiimme sopivaksi kokonaisuudeksi. Työsuhdepyöräedun käyttöön ottaneet työntekijät voivat olla käyttöön liittyvissä asioissa suoraan yhteydessä Vapauteen, eikä kysymysten tarvitse kulkea hallintomme kautta", kertoo Digian HR Partner Ritva Taipale.
Oomi Fillari on räätälöitävissä lisäpalveluilla yrityksen ja käyttäjiensä tarpeisiin sopivaksi. Pyörän verotusarvo joustaa 50–100 euron välillä elämäntilanteen mukaan, ja keskeytysturvan avulla opintovapaa tai työpaikan vaihto sujuvat pyöräedun suhteen jouhevasti. Jatkotakuu ja pyöräkohtainen vakuutus takaavat toimivan ja turvatun pyörän koko sopimuskauden ajalle. Sopimuskauden päättyessä pyörä on mahdollista lunastaa omaksi tai palauttaa tai vaihtaa veloituksetta. Kaiken kruunaa palvelun hiilinegatiivisuus: pyörien hiilijalanjälki on täysin kompensoitu.
"Kokonaisvaltainen työsuhdepyöräpalvelumme on yrityksille mahdollisimman vaivaton ottaa käyttöön hallinnollisesti, ja käyttäjilleen kannattava ja huoleton, iloa tuova elementti arjessa", kiteyttää Oomin asiakkuuspäällikkö Matti Kahikko palveluperiaatteen.