Sähkösopimuksen irtisanominen

Kai tiesit, että Oomilta saat sähkösopimuksen Suomen joka kolkkaan!

  • Muuttaessasi toiseen kaupunkiin tai uuteen asuntoon, sinun ei tarvitse irtisanoa sähkösopimustasi erikseen, kun soitat muuttopuhelimeemme numeroon 09 2522 1100. Voit tehdä samalla sähkösopimuksen uuteen kotiisi! Muuttopuhelin palvelee ma-pe klo 8-22 sekä viikonloppuisin klo 9-17.
  • Jos osoitteesi pysyy samana ja haluat vain päivittää sähkösopimuksesi, voit tutustua Oomin hyviin hintoihin ja sopimusvaihtoehtoihin täällä!

Jos kuitenkin haluat irtisanoa sähkösopimuksesi, voit irtisanoa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Sähkösopimuksen irtisanomista varten tarvitsemme päivämäärän, jolloin sopimuksen voi irtisanoa sekä loppulaskutusosoitteen.

Määräaikaisen sähkösopimuksen irtisanominen

Määräaikainen sähkösopimus sitoo molempia osapuolia, siis sekä meitä, Oomia, että sinua, sopimuksen määräaikaisuuden ajaksi mainituin ehdoin ja hinnoin. Kun määräaikaisuutesi on päättymässä, lähetämme sinulle uuden tarjouksen hyvissä ajoin. Määräaikaisuuden päättyminen ei kuitenkaan tarkoita sähkösopimuksesi päättymistä vaan sopimuksesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, ellemme toisin sovi.

Poismuuttotilanteessa määräaikaisen sopimuksen voi kuitenkin päättää, sillä sopimukset ovat aina asuntokohtaisia. Muuttaessasi uuteen kotiin määräaikainen sopimus päättyy, jolloin voit tehdä uuden sähkösopimuksen. Tee Oomin sähkösopimus uuteen kotiisi täältä.

Mikä ihmeen Oomi?

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa selkeitä palveluita sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä. Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – yhdistimme voimamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.