Sähkösopimuksen irtisanominen

Kai tiesit, että Oomilta saat sähkösopimuksen Suomen joka kolkkaan!

  • Muuttaessasi toiseen kaupunkiin tai uuteen asuntoon, sinun ei tarvitse irtisanoa sähkösopimustasi erikseen, kun soitat muuttopuhelimeemme numeroon 09 2522 1100. Voit tehdä samalla sähkösopimuksen uuteen kotiisi! Muuttopuhelin palvelee ma-pe klo 8-22 sekä viikonloppuisin klo 9-17.
  • Jos osoitteesi pysyy samana ja haluat vain päivittää sähkösopimuksesi, voit tutustua Oomin halpoihin hintoihin ja sopimusvaihtoehtoihin täällä!

Oomi Kiinteä -sähkösopimus loistohintaan:

Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen
6,49 c/kWh
Perusmaksu 3,80 /kk

Jos kuitenkin haluat irtisanoa sähkösopimuksesi, voit irtisanoa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Sähkösopimuksen irtisanomista varten tarvitsemme päivämäärän, jolloin sopimuksen voi irtisanoa sekä loppulaskutusosoitteen.

Mikä ihmeen Oomi?

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja selkeitä palveluita sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita aina tunnetusti hyvään hintaan.

Juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä. Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – yhdistimme voimamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Tarinamme

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita aina tunnetusti hyvään hintaan.

Lue lisää

Miten säästää sähköä – näin laitat kodin sähkösyöpöt kuriin

Vaikka Oomin sähkö halpaa onkin, ei sitä kannata tuhlailla wattiakaan. Nappaa haltuun Oomin helpot sähkön säästövinkit.

Lue lisää

Lataa käyttöösi Oomin maksuttomat liikuntatuokiot

Pienestä liikuntatuokiosta saat piristystä, jonka jälkeen arki luistaa taas sujuvammin. Voit ladata Oomin arjen liikuntatuokiot maksutta sinun päivääsi piristämään!

Lue lisää