Oomi Fillari uudistui ja on nyt työntekijälle markkinoiden edullisin tapa hankkia unelmien pyörä

Työsuhdepyöräily muuttuu koko ajan suositummaksi. Me Oomilla haluamme tukea yrityksiä ottamaan askeleen kohti vastuullisempaa työmatkailua.

Oomi Fillari on yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen. Palvelua on nyt uudistettu saamamme palautteen perusteella. Oomi Fillari on otettu asiakkaiden keskuudessa hyvin vastaan ja uudistuksen avulla halumme varmistaa, että asiakkaillamme on koko ajan käytössään markkinoiden paras palvelu.

– Asiakastutkimuksen perusteella palvelua on kehitetty entistäkin yksilöllisemmäksi ja asiakas voi nyt valita haluaako sisällyttää palveluun esimerkiksi keskeytysturvan ja jatkotakuun koko sopimuskaudelle, kertoo Oomin liiketoimintajohtaja Jani Peuhkurinen.

Työsuhdepyöräily on edullinen ja vaivaton tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Kustannusrakenne on selkeä ja asiakas voi muokata juuri itselleen sopivan palvelukokonaisuuden. Samalla työnantaja tulee tukeneeksi vastuullisesti siirtymää ympäristöystävälliseen liikkumisen muotoon. Työsuhdepyörää saa vapaasti käyttää työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajan matkoihin.

– Oomi Fillari on myös joustava ratkaisu ja siinä on keskeytysturva, joten palvelu elää myös työntekijän muuttuvien tarpeiden mukaan. Lisäksi meillä on ainoana markkinoilla osana työsuhdepyöräpalvelua myös leasing-rahoitus vaivattomasti ja joustavasti ilman erillistä rahoitussopimusta rahoitusyhtiön kanssa.

Nyt oikea aika lähteä mukaan

Vaikka työsuhdepyöräily ei välttämättä tunnu ajankohtaiselta talvipakkasilla, nyt on paras hetki ottaa Oomi Fillari käyttöön teidänkin yrityksessänne. Kun palvelu lanseerataan heti alkuvuodesta, työntekijöille jää aikaa etsiä ja tilata unelmiensa fillari. Oomi Fillarissa valittavana on yli 200 merkin pyörävalikoima laajan kumppaniverkoston ansiosta. Pyörän voi hankkia myös EU-alueen verkkokaupoista, mikäli sopivaa pyörää ei löydy kotisuomesta.

Oomi Fillarin työsuhdepyöräpalvelu on helppo ottaa käyttöön. Toteutamme koko prosessin avaimet käteen -palveluna, luotettavasti ja joustavasti. Pyörätietojen hallinnointi digitaalisessa sovelluksessa on vaivatonta , mikä helpottaa myös palkkahallinnon työtä. Lisäksi olemme tukenasi kaikissa käyttöönottovaiheissa.

– Kun varaa ajan Oomi Fillari -esittelyyn jo nyt, työntekijät pääsevät upouusien pyörien selkään heti kevään koittaessa!

Lue lisää palvelusta täältä.