Wetteri päätyi laajentamaan aurinkovoimalaa hyvän käyttökokemuksen myötä 

Oulussa sijaitsevan Wetterin autotalo ja autokorjaamo saavat toimintaansa energiaa Oomin asentamista aurinkovoimaloista. 

Wetteri Oulun aurinkovoimala on rakennettu vuonna 2019. Autotalon katolle asennettu 170 kilowatin aurinkovoimala tuottaa vuositasolla lähes 120 megawattituntia energiaa. Tuotettu aurinkoenergia riittää kattamaan osan autotalon energiankulutuksesta ja sillä saadaan ladattua sähköautot päästöttömästi. 

Hyvän kokemuksen myötä Wetteri laajensi aurinkovoimalaa korikorjaamonsa katolle. Korikorjaamon aurinkovoimala on kapasiteetiltaan hieman autotalon aurinkovoimalaa pienempi. Se on mitoitettu korjaamon tarpeisiin ja tuottaa puhdasta energiaa lähes 80 megawattituntia vuodessa. 

Kannattava kauppa pitkällä takaisinmaksuajalla 

Oma aurinkovoimala on yritykselle monin tavoin kannattava investointi. Vastuullisuuden lisäksi riippuvuus ostosähköstä vähenee ja taloudellisuus kasvaa. 

Oomin aurinkovoimalan avaimet käteen -toimitus ja monipuoliset rahoitusratkaisut tekevät paketista yrityksille kannattavuuden lisäksi myös aidosti helpon ja riskittömän hankinnan. Business Finland tarjoaa yrityksille jopa 15 prosenttia energiatukea aurinkovoimalan hankintaan. Laadukkailla paneeleilla on 25 vuoden tuottotakuu, ja Oomin asentajakumppanit huolehtivat asennuksen kuntoon monien projektien kartuttamalla asiantuntemuksella. 

– Aurinkovoimala on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta. Laadukkaasti toteutettavien aurinkovoimaloiden takaisinmaksuaika on viidestä kymmeneen vuotta, kertoo Oomin suunnitteluinsinööri Jaana Kiljander

Aurinkovoimala on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta. 

Tiesitkö, että paneelit voi asentaa katon sijaan myös maahan?

Maavoimalan avulla voidaan hyödyntää yrityksen tontin joutomaata ja valjastaa se energiantuotantoon. Tästä, ja muista yrityksen aurinkovoimala-asioista kertovat mielellään lisää yritysmyyntimme asiantuntijat, käy jättämässä yhteydenottopyyntö verkkosivuillamme

Olisiko teidänkin yrityksessänne tilausta Oomi-aurinkovoimalalle? 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ole yhteydessä aurinkoiseen myyntitiimiimme.