Yrttiparkin aurinkovoimala on osa laajempaa aurinkovoimalakokonaisuutta  

Technopoliksen parkkihallin, Yrttiparkin, aurinkovoimala rakennettiin Oomin palvelusopimusmallilla. Parkkihallin hyödyntämä energia on ekologisuuden lisäksi verkkovirtaa edullisempaa. 

Oulussa sijaitsevan Yrttiparkin katolla sijaitseva aurinkopaneelijärjestelmä koostuu yli 800 paneelista, jotka tuottavat vuodessa 195 megawattituntia uusiutuvaa energiaa suoraan Technopolis-kampuksen parkkihallin käyttöön. Aurinkovoimala on rakennettu vuonna 2018. 

– Tuotetulla energialla katetaan parkkihallin energiankulutus. Myös parkkihalliin parkkeeratut sähköautot latautuvat ympäristöystävällisellä aurinkoenergialla, kertoo Oomi Energian suunnitteluinsinööri Jaana Kiljander

Parkkihalliin parkkeeratut sähköautotkin latautuvat ympäristöystävällisellä aurinkoenergialla.”

Oomi tarjoaa turvallisia hankinta- ja rahoitusvaihtoehtoja 

Yrttiparkki on osa Technopoliksen laajempaa, lähes 900 kilowatin, aurinkovoimalakokonaisuutta, joka on rakennettu vuosien 2018 ja 2020 aikana. Technopoliksen toimipisteiden aurinkovoimalat ovat rakennettu Oomin kätevällä ja kannattavalla palvelusopimusmallilla, joka on yritykselle vaivaton ja turvallinen keino saada aurinkovoimalan hyödyt ilman pääoman sijoittamista.  

– Palvelusopimusmallissa Oomi omistaa voimalan ja asiakas sitoutuu ostamaan aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön, joka on ostosähköä edullisempaa, selittää Kiljander toimintaperiaatetta. 

Palvelusopimusmalli on suosittu vaihtoehto, jolla Oomi on toteuttanut useita eri aurinkovoimaloita. Jos palvelusopimusmalli ei tunnu sopivalta, Oomi tarjoaa yrityksille myös muita rahoitusvaihtoehtoja osamaksu- ja leasingperiaatteilla

Yrityksen hankintaprosessia sujuvoittaa Oomin tarjoama avaimet käteen -toimitus, jossa voi jättää aurinkovoimalan suunnittelun ja rakentamisen täysin Oomin hoidettavaksi. Paneelien asennuksen toteuttavat aina kokeneet asiantuntijat, ja valmiille aurinkovoimalalle tarjoamme jopa 25 vuoden takuu- ja huoltosopimuksen. Oomi aurinkovoimala on monin tavoin kannattava valinta yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille, jotka haluavat tehdä vastuullisen ja taloudellisen investoinnin. 

Voit jättää aurinkovoimalan suunnittelun ja rakentamisen täysin Oomin hoidettavaksi. 

Haluaisitko aurinkoenergiaa yrityksellesi?

Oomi Solarin henkilökunta on apunasi aurinkovoimaloihin ja niiden hankintaan liittyvissä kysymyksissä, ota rohkeasti yhteyttä!