Katso tallenne Oomi Fillari-työsuhdepyörä työnantajille webinaarista

Täyttämällä alla olevan lomakkeen pääset katsomaan kevään 2023 Oomi Fillari webinaarin, joka on suunnattu työnantajille. Webinaari on maksuton. Saat tallenteen linkin sähköpostitse.

Webinaarin ohjelma

Työsuhdepyöräpalvelu on paljon muutakin kuin pelkkä pyörä! Tämän webinaarin katsottuasi tiedät kaiken mutkattomasta työsuhdepyöräpalvelustamme. Kerromme muun muassa lisää:

  • Mahtavasta palvelusisällöstämme, joka sisältää mm. kattavan vakuutuksen sekä keskeytysturvan
  • Kerromme lisää laajasta pyörävalikoimastamme
  • Kerromme työntekijäkokemuksia
  • Mitä työsuhdepyöräedun käyttöönotto vaatii työnantajalta?

Webinaarissa oomilaisista asiantuntijoina toimivat asiakkuuspäälliköt ja työsuhdepyöräilyn asiantuntijat Matti Kahikko sekä Kati Kauramaa

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan webinaaria!

Palvelusisältömme on valittavissa täysin teidän ja työntekijöidenne tarpeiden mukaan. 

Matti Kahikko
Kati Kauramaa

Oomilta työsuhdepyörät yrityksellenne

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle. Kannusta siis työntekijöitäsi liikkumaan tarjoamalla heille työsuhdepyörä edullisesti!

Työnantajalle palvelu on tehty mutkattomaksi – Me Oomilla hoidamme automatisoidusti palkanlaskennan ja raportoinnin rutiinit sekä pyöriin liittyvän asiakaspalvelun suoraan työntekijöidesi kanssa. Me Oomilla olemme tehneet prosessista helpon ja mutkattoman.

Työsuhdepyöräetu kiinnostaa, mutta jokin mietityttää? Varaa 30minuutin juttelutuokio asiantuntijamme kanssa ja jutellaan lisää tästä edusta. Suosittelemme varaamaan juttelutuokion, vaikka edun käyttöönotto olisi vielä ajatuksen tasolla!

Työsuhdepyörä | Työsuhdepyörä työnantajalle - Oomi

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu.

Lue lisää

Työsuhdepyörä kumppaniliikkeet

Palvelumme kautta voit hankkia työsuhdepyörän fillareita tarjoavista verkkokaupoista EU:n alueella. Oomilla on Suomessa laaja kumppaniverkosto, jonka kautta fillarin hankinta onnistuu…

Lue lisää