Oomi Jatkuva -sähkösopimus yritykselle

Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa Oomi Jatkuvasta, marginaalin ja perusmaksun muutoksesta sekä Oomi Jatkuvan hinnat yrityksille.

Oomi Jatkuva tuo vakautta ja ennakoitavuutta yrityksen energiakustannuksiin. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva eikä sitä tarvitse uusia määräajan päätyttyä.

Oomi Jatkuvan hinta muuttuu säännöllisesti puolivuosittain Nord Pool -sähköpörssin hinnanmuutosta vastaavasti. Hintajaksot ovat 1.1.-30.6 ja 1.7.-31.12. Jaksolle 1.1.-30.6. Hinta ilmoitetaan 30.11. mennessä ja jaksolle 1.7.-31.12. hinta ilmoitetaan 31.5. mennessä. Hinnat muuttuvat kullekin jaksolle ilman eri ilmoitusta. Hinnat sisältävät myyjän marginaalin.

Hinnat ovat nähtävissä ennen niiden voimaan tuloa tällä sivulla. 

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

Sähkön markkinahintojen nousu jatkuu edelleen

Markkinahintojen nousu tämän vuoden ja ensi talven osalta on jatkunut edelleen. Talvikuukausien hinnat ovat historiallisen korkealla.

Ukrainan sodan puhkeaminen on tuonut epävarmuutta koko eurooppalaiseen energiasektoriin. Tämä epävarmuus on jo heijastunut sähkön markkinahintoihin kaikkialla Euroopassa, myös Suomessa. Erityisesti talvikuukausien hinnat ovat historiallisen korkealla. Tuntikohtaiset spot-hinnat ovat olleet huomattavan korkeita sellaisina hetkinä, kun kysyntä on suurta ja tarjontaa ei ole ollut riittävästi. Tämän lisäksi sähkönhankintaan ja -myyntiin liittyvät muut kustannukset ovat nousseet merkittävästi.

Oomi Jatkuva -sopimuksen marginaali ja perusmaksu nousevat 1.7.2022 alkaen

Edellä kuvattu sähkönhankintaan ja -myyntiin liittyvien kustannuksien nousu on perusteena marginaalin ja perusmaksun nostolle. Myyjän marginaali sisältää sähkön hankintakustannukset, joita ei ole huomioitu sähköjohdannaisten hinnoissa. Näitä ovat esimerkiksi päivä- ja yöhintojen vaihtelusta johtuvat kustannukset, kulutusvaihteluiden vaikutukset ja tasesähkökustannukset. Tästä johtuen myyjän marginaalia ja perusmaksua joudutaan nostamaan 1.7.2022 alkaen. Uusi marginaali on 2,22 c/kWh ja uusi perusmaksu on 4,90 €/kk (hinnat alv 0 %).

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä hinnanmuutokset tulevat voimaan automaattisesti ja sopimuksesi jatkuu normaalisti toistaiseksi voimassa olevana.

Oomi Jatkuvan ehtoihin muutoksia 1.1.2023

Oomi Jatkuva sopimusehdot muuttuvat 1.1.2023 alkaen. Keskeisimmät muutokset ovat:

  • Sekä systeemihinta että aluehintaero määräytyvät kuuden (6) kuukauden ajanjaksolla
  • Täsmennetty aika- ja kausisähkön hinnan muodostumista

Oomi Jatkuvan ehdot 1.1.2023 alkaen

Oomi Jatkuva -hinnat yrityksille 1.1.-30.6.2022

YleissähköPerusmaksu 3,80 €/kkEnergia 6,02 c/kWh
AikasähköPerusmaksu 3,80 €/kkPäiväsähkö 6,55 c/kWh
Yösähkö 5,22 c/kWh
KausisähköPerusmaksu 3,80 €/kkTalviarkipäivä 6,81 c/kWh
Muu aika 5,22 c/kWh

Oomi Jatkuva -hinnat yrityksille 1.7.-31.12.2022

YleissähköPerusmaksu 4,90 €/kkEnergia 7,65 c/kWh
AikasähköPerusmaksu 4,90 €/kkPäiväsähkö 8,19 c/kWh
Yösähkö 6,83 c/kWh
KausisähköPerusmaksu 4,90 €/kkTalviarkipäivä 8,46 c/kWh
Muu aika 6,83 c/kWh

Hinnat alv 0 %. Aika- ja kausisähkön hinnat voimassa vain Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy:n alueella.

Onko yrityksesi sähkönkulutus yli 100 000 kWh vuodessa?

Lue lisää ja pyydä tarjous alla olevien linkkien kautta.

Sähköä keskisuurille yrityksille

Kuluttaako yrityksesi yli 100 MWh vuodessa? Siinä tapauksessa katsotaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Lue lisää

Sähköä suuryrityksille

Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutuksen ja pidämme huolen, että sähkösi hinta on halpa – nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

Lue lisää ja pyydä tarjous alla olevien linkkien kautta.