Oomi Jatkuva -sähkösopimus yritykselle

Kun haluat yrityksesi sähkölaskuihin ennakoitavuutta ja vakautta ilman sitovia määräaikaisuuksia, markkinahintainen Oomi Jatkuva on valintasi.

Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.


Oomi Jatkuva tuo vakautta ja ennakoitavuutta yrityksen energiakustannuksiin. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva eikä sitä tarvitse uusia määräajan päätyttyä. Hinta seuraa aina markkinahintaa, mutta siihen eivät vaikuta mahdolliset hintapiikit. Hinnat sisältävät myyjän marginaalin 0,69 c/kWh (alv 0 %). 

Oomi Jatkuvan hinta muuttuu säännöllisesti puolivuosittain Nord Pool -sähköpörssin hinnanmuutosta vastaavasti. Hintajaksot ovat 1.1.-30.6 ja 1.7.-31.12. Jaksolle 1.1.-30.6. Hinta ilmoitetaan 30.11. mennessä ja jaksolle 1.7.-31.12. hinta ilmoitetaan 31.5. mennessä. Hinnat muuttuvat kullekin jaksolle ilman eri ilmoitusta. Hinnat ovat nähtävissä ennen niiden voimaan tuloa tällä sivulla. 

Hinta määräytyy ennen toimitusjaksoa Nasdaq OMX sähköpörssissä noteerattujen kvartaalituotteiden Q1-Q2 ja Q3-Q4 perusteella.

Helppo ja ajantasaisin sopimus yritykselle, joka haluaa vakautta ja ennustettavuutta. 

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin -alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. 

Oomi Jatkuva on tarkoitettu yritysasiakkaille, joiden sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa.

Miksi Oomi Jatkuva?

  • Vakautta ja ennakoitavuutta yrityksen energiakustannuksiin 
  • Hinta on aina ajan tasalla ja päivittyy puolivuosittain 1.1. ja 1.7. 
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus - ei sitovia määräaikaisuuksia 
  • Voit valita, tuotetaanko sähkö 100 % uusiutuvana energiana 

Oomi Jatkuvan hinnat nykyisille sopimuksille

Onko yrityksesi sähkönkulutus yli 100 000 kWh vuodessa?

Lue lisää ja pyydä tarjous alla olevien linkkien kautta.

Sähköä keskisuurille yrityksille

Kuluttaako yrityksesi yli 100 MWh vuodessa? Siinä tapauksessa katsotaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Lue lisää

Sähköä suuryrityksille

Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutuksen ja pidämme huolen, että sähkösi hinta on halpa – nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

Lue lisää ja pyydä tarjous alla olevien linkkien kautta.