oomi x enefit

Oomiten mukavaa saada sinut asiakkaaksi!

Oomi Oy ja Enefit Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä Enefitin Suomen sähkön vähittäismyynnin asiakaskanta siirtyy kokonaisuudessaan Oomille 1.6.2024 alkaen.

Sinun ei asiakkaana tarvitse tehdä mitään sopimusten siirron osalta. Yhdessä Enefitin kanssa me hoidamme kaiken puolestasi. Enefit hoitaa siirtyvien sähkönmyynnin asiakkaiden asiakaspalvelua ja laskutusta vielä kesäkuukausien ajan, minkä jälkeen asiakaspalvelu ja laskutus siirtyvät Oomin hyvään huomaan.

Oomilla on jo yli 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea, liityt heidän joukkoonsa. Olemme sanamme mittainen kumppani, jolle on sydämen asia olla olemassa asiakkaitaan varten.

Me hoidamme kaiken puolestasi mutkattomasti

Sinun ei siis tarvitse huolehtia, sähköasioissasi kaikki sujuu kuten ennenkin! Pidämme jatkossakin sinun sähköasiasi selkeinä.

Olemme sanamme mittainen kumppani, jolle on sydämen asia olla olemassa asiakkaitaan varten.

Vaikuttaako tämä Enefitin asiakkaan sähkösopimukseen?

Ei vaikuta, vaan Enefitin asiakkaiden sähkösopimukset ja sopimusehdot siirtyvät sellaisenaan hintoineen ja voimassaoloaikoineen Oomille ja pysyvät toistaiseksi ennallaan sopimusehtojen mukaisesti. Sinun ei tarvitse tehdä asian suhteen mitään toimenpiteitä.

Mistä saan lisätietoa?

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos jokin vielä askarruttaa, me Oomin asiakaspalvelussa autamme sinua mielellämme. Tavoitat meidän kätevimmin chatissä, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Löydät asiakaspalvelumme kaikki yhteystiedot täältä.

Miksi juuri Oomi?

Olemme olemassa, jotta elämässä olisi enemmän hyvää energiaa! Haluamme olla muuttuvan arjen paras ymmärtäjä sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. 

Palvelemme asiakkaitamme pitämällä sähköasiat selkeinä ja helpotamme elämää laajalla palvelurepertuaarillamme. Sähkönmyynnin lisäksi tarjoamme latauspisteitä sähköautoille, aurinkopaneeleita katoille, ilmalämpöpumppuja koteihin sekä työsuhdefillareita kulkupeleiksi. Lisäksi kehitämme innovatiivisia ja vastuullisia tuotteita ja palveluita koko ajan lisää. Meillä on vahva kasvustrategia ja tavoitteenamme on olla Suomen halutuin kumppani muuttuvan arjen palveluissa ja energiamurroksen ratkaisuissa. 

Oomi on aloittanut vuonna 2020 ja perustajayritystemme myötä oomilaisilla on vuosien kokemus ja asiantuntemus suomalaisesta energiakentästä. Oomin perustajajoukkoon kuuluvat Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tervolan Energia ja Vesi. 

Palvelemme valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Tässä kootusti tietoa Enefitiltä siirtyville asiakkaille. Lisäämme sivustolle hyödyllistä tietoa kesän aikana.

Sähkösopimukset

Laskutus ja asiakaspalvelu

Sähkönkulutuksen seuranta

Yleistä