Oomi Energia -kokemuksia asiakkailtamme

Oomista saat sähköä Suomen joka kolkkaan helposti ja mikä tärkeintä - halvalla. Meille on tärkeää, että voimme palvella sinua hyvin. Keräsimme asiakkaidemme kokemuksia tälle sivulle.

Näin asiakkaamme kokevat Oomin

Aika nopeasti vastasi, aiempaan nähden!!

Toukokuu 2022
Yleinen palaute Oomista

Luotettavaa palvelua ja nopeaa sellaista! Tykkäsin!

Toukokuu 2022
Yleinen palaute Oomista

Erittäin tyytyväinen minua palvelleeseen henkilöön, iloisuus ja ammattimainen palvelu tarttuvat helposti 😊👍

Toukokuu 2022
Yleinen palaute Oomista

Olen todella tyytyväinen. Olen jo tosiasiassa suositellutkin kaikille tuntemilleni ja muiden yhtiöiden yhteydenottajille.

Maaliskuu 2022
Yleinen palaute Oomista

Kaikki hyvin! Viimeiseen määräaikaiseen ja kohtuuhintaiseen sopimukseen yhdistetty Uusiutuvan energian valintamahdollisuus miellytti myös.

Maaliskuu 2022
Yleinen palaute Oomista

Edullinen, ainakin ollut. Ja helppo asioida.

Maaliskuu 2022
Yleinen palaute Oomista

Kaikki meni nopeasti, ripeästi ja reippaasti kun piiiiitkän odottelun jälkeen sain palvelua. Päätin yhteydenoton hyvällä mielellä erittäin tyytyväisenä nykyiseen sopimukseeni.

Tammikuu 2022
Palaute asiakaspalvelusta

Nopeasti tuli apu yhteydenoton jälkeen. Ja asiakaspalvelija oli todella ystävällinen ja avulias. Ainoa miinus oli pitkä jonottaminen, että sai ketään kiinni.

Tammikuu 2022
Palaute asiakaspalvelusta

Kaikki meni hyvin. Soittamalla ei tahtonut päästä läpi, mutta kun jätin soittopyynnön niin soitettiin perään. Hyvä palvelu oli puhelimessa.

Tammikuu 2022
Palaute asiakaspalvelusta

Palvelu toimi hyvin ja sain tarvittavan avun. ei moiti ruuhkaa tai tapaa mites saitte jonot purettua. pörssisähkö linee ruuhkauttaneen palvelun ja poikkeuksia palveluasteessa voi aina syntyä. eli kiitos 5/5 toimi ja myös asiakaspalvelijat olitvat mukavia ja osasivat hommansa. hyvää joulua oomin porukalle.

Joulukuu 2021
Palaute asiakaspalvelusta

Palvelu oli erittäin ystävällistä, kärsivällistä ja tehokasta. Olen erittäin tyytyväinen. Kaikki asiat tuli selvitetyksi niin, että itse ymmärsin ne. Kiitos.

Marraskuu 2021
Palaute asiakaspalvelusta

Sähköpostitse hoidettu, hyvin sujui. Vaatii asiakaspalvelijalta hieman enemmän, mutta toisaalta asian voi näin hoitaa sujuvammin, kun ei tarvitse odotella puhelua ja asian saa hoidettua silloin, kun aikaa on. Puheluun ei välttämättä voi vastata just-heti-nyt. Sähköpostissa asiat pysyvät muistissa.

Lokakuu 2021
Palaute asiakaspalvelusta

Asiakkaidemme kokemuksia

Eettinen kaupankäynti vakuutti

Juha Taanila päätyi hankkimaan aurinkosähköjärjestelmän Oomilta, koska myyjä herätti luottamusta tasaisen rauhallisella kaupankäynnillä. Aurinkosähköjärjestelmän hintakin oli kohdillaan.

”Pidän eettisestä kaupankäynnistä, ja suosittelenkin aurinkopaneelien hankkimista harkitsevia kysymään hinnan useammalta eri toimijalta, jotta välttyy maksamasta liikaa”, toteaa Juha.

Tiesithän, että...

76,5 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä asiakaspalveluumme

CSAT, 5/2022

Enemmistö asiakaspalvelussa asioineista asiakkaistamme suosittelee meitä ystävilleen - NPS-tulos 43,1

NPS, 5/2022

oomi uutiskirje

Palautteesi on tärkeä

Haluamme kehittää toimintaamme koko ajan ja arvostamme palautettasi. Jätä oma palautteesi ja kehitetään toimintaa yhdessä!

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneelipakettiin kuuluu kaikki mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset, asennus mukaan lukien.

Tee Oomin sähkösopimus helposti ja hyvään hintaan

Oomin sähkösopimusten joukosta löytyy sopimukset eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Oomin sähköä saat Suomen joka kolkkaan.