Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun moderni muotoilu, sisustukseen sulautuva väri, paras energiatehokkuus ja huippuluokan tekniset ominaisuudet nostavat asumisen Premium-tasolle. Ei ihme, että Mitsubishi Electric LN on Suomen myydyin ilmalämpöpumppu. Tämä ilmalämpöpumppu on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Huippuluokan teknologiaa
Hyper Heating -teknologian ansiosta LN-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä täyden nimellistehonsa verran vielä -15°C:n ulkolämpötilaan asti. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy.

Hiljainen laite
Voit valita LN-ilmalämpöpumpustasi Yötila-toiminnon, jonka ansiosta ulkoyksikön äänitaso laskee 3 dB. Laitteen käyntiääni on niin hiljainen, että sitä tuskin kuulee!

Sisäänrakennettu wifi vakiovarusteena
Sisäänrakennetun Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit hallita asuntosi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Etäohjaukseen käytettävästä MELCloud-sovelluksesta näet myös lämpötilan historiatietoja ja arvion kulutetusta sähköstä.

Ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat tyylikästä designia ja korkeaa laatua

Miksi Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu?

Suuri lämmitysteho
Mitsubishi Electricin omassa tuotantolaitoksessa valmistettu, korkealaatuinen kompressori ja paras energiatehokkuusluokka A+++ tuottavat tehokasta lämmitystä jopa -35 asteessa.

Älykästä tekniikkaa
Mitsubishi Electric LN on vuosia kestäneen tuotekehityksen tulos. Sen uudet, älykkäät toiminnot varmistavat automaattisesti, että huoneessa on aina sopiva ja tasainen lämpö.

Kaunis muotoilu
Sisäyksikön elegantti muotoilu tekee laitteesta modernin sisustuselementin. Valittavissa useita värivaihtoehtoja.

Kolme hyvää syytä hankkia Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Kaksoissiivekkeet jakavat ilman huonetilaan vedottomasti

Itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ja tuplailmanohjaimet kuljettavat ilmavirran huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella. Näin lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi miellyttävästi ilman vetoa.

Voit säätää puhallusilman samanaikaisesti kahteen eri suuntaan kätevästi kaukosäätimestäsi.

3D i-See Sensor suuntaa lämmön sinne, missä sitä tarvitaan eniten

Kahdeksanosainen i-See -Sensor -tunnistin havaitsee sijaintisi huoneessa. Sopivan lämmin ilma voidaan kohdistaa automaattisesti sinne, missä vietät aikaa. Vaihtoehtoisesti puhallusilma voidaan myös ohjata oleskelupaikkojen ohi, jolloin tila lämpiää tai jäähtyy huomaattomasti.

I-See Sensor säästää myös energiaa: voit valita kaukosäätimestä asetuksen, joka vähentää lämmitystä ja viilennystä automaattisesti, kun huonetilassa ei ole ihmisiä.

Automaattinen takkatoiminto tehostaa takan toimintaa

Lämpötilaerojen tasaaminen asuintiloissa onnistuu Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun automaattisen takkatoiminnon avulla. Tällä toiminnolla saat levitettyä lämmintä ilmaa ympäri asuntoa esimerkiksi takasta ja kaikki kotisi tilat pysyvät mukavasti tasalämpöisenä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin Oomin myyntitiimi on sinuun yhteydessä! Jutellaan lisää sinun tarpeisiisi soveltuvasta ilmalämpöpumpusta