Sopimusvahvistus

Kun teet kanssamme uuden sopimuksen tai lisäät sopimuksellesi uuden lisäpalvelun, saat meiltä sopimusvahvistuksen. Lähetämme sinulle sopimusvahvistuksen uudesta sopimuksesta ilmoittamaasi osoitteeseen tai sähköpostiin, kun olemme saaneet vahvistuksen sopimuksen alkamisesta paikalliselta sähköverkkoyhtiöltäsi. Sopimusvahvistukselta näet sopimuksen hinnat ja voimassaoloajan sekä muut sopimuksen olennaiset tiedot. Saat myös sopimusehdot sopimusvahvistuksen liitteenä.

Tällä sivulla kerromme, millaisissa tilanteissa lähetämme sopimusvahvistuksen, ja mitä uuden sopimuksen alkaessa on hyvä huomioida.

Saat sopimusvahvistuksen esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Olet tehnyt uuden sähkösopimuksen tai uusinut sopimuksen kanssamme.
Siirrämme sähkösopimuksesi meille sovittuna päivänä ja irtisanomme tarvittaessa vanhan myyntisopimuksen puolestasi.

Olet jatkanut tai vaihtanut nykyistä sopimustasi.
Sopimuksesi jatkuu sopimusvahvistuksessa mainitusta ajankohdasta siinä vahvistetuilla hinnoilla ja sopimusehdoilla. Laskutustietosi pysyvät ennallaan.

Sopimuksesi on päättynyt määräaikaisuuden päättyessä tai irtisanomisemme johdosta ja sopimuksesi jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana.
Sopimuksesi jatkuu sopimusvahvistuksessa mainitusta ajankohdasta siinä vahvistetuilla hinnoilla ja sopimusehdoilla. Laskutustietosi pysyvät ennallaan.

Olet muuttanut tai muuttamassa.
Huolehdimme siitä, että saat sähköt käyttöösi sovittuna päivänä. Ilmoitamme puolestasi muuttosi myös sähköverkkoyhtiöön. Muistathan tarvittaessa irtisanoa sopimuksesi vanhasta osoitteestasi.

Olet tehnyt pientuotantosopimuksen kanssamme.
Sopimuksesi alkaa sopimusvahvistuksessa mainittuna ajankohtana siinä vahvistetuilla hinnoilla ja sopimusehdoilla.

Olet valinnut sopimuksellesi lisäpalvelun.
Voimassa olevaan sähkösopimukseesi on liitetty lisäpalvelu, esim. Oomi Uusiutuva. Näet sopimusvahvistukselta sähkösopimuksesi ja lisäpalvelun hinnat ja sopimusehdot.