Aurinkopaneelien hankinta

Auringosta säteilee suuri määrä energiaa, joka odottaa hyödyntämistä. Aurinkosähköjärjestelmään investoimalla voit saada hyvän pääoman tuoton pienellä riskillä. Samalla turvaat tasaisen energian hinnan pitkälle tulevaisuuteen. Saat parannettua kiinteistön energiatehokkuutta, joka luo lisäarvoa kiinteistölle.

Aurinkoenergian tuottajana olet myös mukana kehittämässä Suomen hajautettua energiantuotantoa. Lisäksi aurinkoenergia on erittäin ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä se on täysin päästötöntä energiaa.

Vinkit aurinkopaneelien hankintaan

Aurinkopaneelien hankinnan yhteydessä herää usein monia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Täältä voit poimia vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka helpottavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat aurinkopaneelit kotiisi.

 1. Mitoita aurinkosähköjärjestelmä kohteen sähkönkulutukseen
  Me autamme oikean paneelimäärän valinnassa sähkönkulutukseesi perustuen.
 2. Tarkista asennusympäristö
  Katolle osuvat varjostukset, ilmansuunta ja katon kunto vaikuttavat paneeleiden tuottoon ja hankintapäätökseen.
  Katon peruskunnon tulisi olla hyvä ennen aurinkopaneelien asennusta. Varmista siis se, että katto ei vaadi remontointia tulevina vuosina tai toteuta remontti ennen asennusta.
 3. Varmista takuuasiat
  Aurinkopaneelien viimeaikainen kehitys on ollut nopeaa, ja markkinoilla on tarjolla aurinkopaneeleita monilta eri valmistajilta. Aurinkosähköjärjestelmä on vuosien investointi, joten suosittelemme valitsemaan laadukkaita ja pitkän takuun antavien laitevalmistajien tuotteita. Aurinkopaneelit kannattaa hankkia vakavaraiselta yritykseltä, joka on lunastamassa takuut vielä kymmenien vuosien päästä.
 4. Huomioi ylijäämäsähkö
  Ihannetilanteessa ylijäämäsähköä ei synny. Aurinkoisina päivinä aurinkopaneelit voivat kuitenkin tuottaa sähköä enemmän kuin kulutat. Jos myyt ylijäämäsähkön omalle sähkönmyyjällesi, se vähennetään useimmiten suoraan sähkölaskustasi. Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä pientuotantosopimuksen, jolla sähkönmyyjä sitoutuu ostamaan tuottamasi sähkön.
 5. Selvitä seurantamahdollisuudet
  Kannattaa varmistaa, että aurinkosähköjärjestelmän seuranta onnistuu selaimella tai mobiilisovelluksella. Seurannan kautta vastaanotat tärkeää tietoa aurinkosähköjärjestelmän toiminnasta, tuotosta ja mahdollisista häiriöistä. Useimmissa tapauksissa invertterivalmistaja tarjoaa seurantamahdollisuuden.

Oomin asiantuntijat laskevat kohteeseesi optimaalisen määrän paneeleita. Me autamme valinnassa mielellämme ja kerromme lisätietoa aurinkopaneelipaketeistamme. Kysy lisää!

Kysy lisää aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tällä hetkellä emme valitettavasti toimita ja asenna aurinkopaneeleita postinumeroalueille, jotka alkavat numeroilla 5, 7 ja 8. Jätäthän tarjouspyynnön vain, jos kohteesi sijaitsee jollakin muulla postinumeroalueella.

Henkilön kuva

Aurinkopaneelit

Oma aurinkosähköjärjestelmä on konkreettinen teko puhtaamman luonnon puolesta, sillä se on yksi ympäristöystävällisimmistä sähköntuotantomuodoista. Tuottaessasi itse osan sähköstä aurinkopaneeleilla olet…

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelipaketit

Oomi tarjoaa kolmen kokoisia aurinkopaneelipaketteja kotitalouksille. Tutustu lisää vaihtoehtoihin ja valitse sinulle ja kohteellesi sopivin paketti.

Aurinkopaneelipaketit

Kokemuksia aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien ostaminen on päätös, jota tehdessä kuulee mielellään muiden kokemuksia. Onko aurinkosähkö taloudellisesti järkevä vaihtoehto? Kuinka luotettava aurinkosähköjärjestelmä on? Tutustu...

Kokemuksia aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit osamaksulla

Tiesithän, että voit maksaa aurinkopaneelit myös kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla?

Aurinkopaneelit osamaksulla

Lataa maksuton opas aurinkopaneelien hankintaan

Saat oppaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi.