Anna joululahja lapselle

Tänä jouluna haluamme ilahduttaa ja auttaa kotimaan lapsia ja lapsiperheitä. Yrityslahjojen ja -korttien sijaan lahjoitamme jokaista oomilaista kohden 100 euroa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle – siis yhteensä 5000 euroa. Lue, miten sinäkin voit olla mukana auttamassa MLL:ää työssään kotimaan lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Vuonna 1920 perustetun Mannerheimin Lastensuojeluliiton lähtökohtana oli, että kaikkia lapsia oli hoidettava hyvin ja että kaikilla lapsilla oli oikeus asiantuntevaan huoltoon. Liiton tarkoitukseksi kirjattiin kaikki lastensuojelutyö, mikä ei lain mukaan kuulunut valtiolle tai kunnalle.

Nykyään kansalaisjärjestö MLL tarjoaa palveluja kuten lasten ja nuorten auttava puhelin, mediakasvatus ja vanhemmuuden tuki sekä tekee paljon töitä kiusaamisen ehkäisemiseksi.

MLL on ollut tärkeänä osana suomalaisten lapsiperheiden arkea ja juuri siksi se on myös Oomin joululahjoituksen kohde.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimintaan voi tutustua MLL:n verkkosivuilla ja samalla voi harkita myös itse pientä tai mikä ettei suurempaakin lahjoitusta. Varsinkin nyt kun tämän uutiskirjeen sähkönsäästövinkeillä saattaa sähkölaskusta jäädä käteen jotain pientä ylimääräistä.

Jouluyö, juhlayö

Jotta pääsisimme kunnolla joulutunnelmaan, olemme tehneet sinulle joulutervehdyksen yhdessä ONEVIOLINin kanssa.

Tee testi - millainen joulupallo sinä olet?

Paras ajanviete joulun odotukseen on täällä. Voit halutessasi osallistua samalla 50€ lahjakortin arvontaan.