Luottokumppanisi aurinkosähköasioissa

Aurinkopaneelien suosio kasvaa, ja samaan tahtiin niiden tarjonta lisääntyy. Omaan aurinkovoimalaan sijoittaminen on satsaus, jonka haluaa tehdä luottavaisella mielellä ja riskit minimoiden. Oomin avulla se onnistuu!

Aurinkopaneelien hankkiminen Oomin kautta on luotettavaa, riskitöntä ja helppoa. Voit olla varma siitä, että saat sinulle kannattavimmat aurinkosähköratkaisut sekä parasta mahdollista laatua ja palvelua.

– Teemme yhteistyötä isojen, vastuullisten ja sertifioitujen toimijoiden kanssa. Kauttamme ostettujen paneelien takuuajat ovat markkinoiden pisimpien joukossa, aurinkosähköjärjestelmien myyntipäällikkö Petri Wallius vakuuttaa.

Oomin paneelit ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja kestävät pohjoisia olosuhteita – sekä katsetta. Paneelit kiinnitetään kotimaisilla ja kestävillä kiinnitysjärjestelmillä, joiden avulla ne pysyvät tiukasti katolla.

Aurinkopaneelivalikoimamme kokomustat paneelit ovat tehokkuutensa lisäksi tyylikkäät. Kaikkien paneeliemme Half-cut-teknologia takaa paneelien tuottavuuden vaihtelevissa olosuhteissa ja Premium paneelimme ovat ”bifacial” eli ne tuottavat sähköä myös paneelin kääntöpuolelta, Wallius esittelee.

Parhaat ratkaisut sinulle

Hankkiessasi paneelit Oomilta asiantuntija auttaa sinua mitoittamaan aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tavoite on tuottaa noin vähintään neljäsosa vuotuisesta sähkönkulutuksestasi paneelien avulla.

– Otamme aina realistisesti huomioon myös tulevaisuudennäkymät. Sähkön hintakehityksen ollessa pysyvästi nousujohteinen, on asiakkaalle tällä hetkellä taloudellisesti kannattavampaa hankkia kerralla hieman kattavampi järjestelmä, kuin täydentää sitä muutaman vuoden sisällä.

Oomilta saa apua aina, kun sitä tarvitsee.

Olipa kyseessä aurinkopaneelit, tai mikä tahansa muu asia, Oomilta saa apua aina, kun sitä tarvitsee.

– Yhteinen matkamme asiakkaan kanssa on vasta alussa siinä kohdassa, kun paneelit on asennettu katolle. Meidän ja materiaalintuottajiemme pitkän ja vakaan historian ansiosta pystymme takaamaan asiakkaalle avun ja tuen koko aurinkosähköjärjestelmän tuottotakuun ajalle, muistuttaa Wallius.