Mitä teen, kun määräaikainen sähkösopimukseni on päättymässä?

Määräaikaisen sopimuksen hinta ja ehdot ovat voimassa tietyn ajan, esimerkiksi 24 kuukautta. Kun määräaikaisuutesi on päättymässä, lähetämme sinulle uuden tarjouksen hyvissä ajoin.

Määräaikainen sähkösopimus sitoo molempia osapuolia, siis sekä meitä, Oomia, että sinua. Määräaikaisuuden päättyminen ei kuitenkaan tarkoita sähkösopimuksesi päättymistä, vaan sopimuksesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, ellemme toisin sovi.

Määräaikaisen sopimuksesi lähestyessä loppuaan lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Uusi määräaikainen sopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen sopimuksen määräajan päättymistä. Voit tehdä uuden sähkösopimuksen tarjouksessa saamiesi ohjeiden mukaisesti tai voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Määräaikaisen sopimuksesi lähestyessä loppuaan lähetämme sinulle uuden tarjouksen.

Joustoa määräaikaiseen sopimukseen

Jos haluat varmistaa, että määräaikaisen sähkösopimuksesi hinta pysyy edullisena, voit valita sopimuksen kylkeen Oomi Vaihtoturvan. Vaihtoturvalla päivität sopimuksesi halvempaan Oomin määräaikaiseen sopimukseen, jos sähkön hinta laskee ja sopimuksesi sähköntoimitus on ollut voimassa vähintään vuoden ajan.

Vaihtoturvalla päivität sopimuksesi halvempaan Oomin määräaikaiseen sopimukseen, jos sähkön hinta laskee.

Vaihtoturva on hinnoiteltu c/kWh-perusteisesti ja kuukausittainen kustannus vaihtelee riippuen kohteen sähkönkulutuksesta. Vaihtoturvan kustannus muodostuu käyttöpaikan kulutus (kWh) kerrottuna Vaihtoturvan c/kWh hinnalla.

Voit ottaa Vaihtoturvan lisätuotteeksi koteihin ja mökkeihin, joissa sähköä kuluu enintään 40 000 kWh vuodessa. Oomi Vaihtoturvaa ei voi lisätä tai irtisanoa kesken sopimuskauden.

Voit ottaa Vaihtoturvan sopimuksellesi samalla, kun solmit Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Oletko muuttamassa?

Muuttaessasi uuteen kotiin määräaikainen sopimus päättyy, sillä sopimukset ovat aina asuntokohtaisia. Voit tehdä uuteen kotiisi sähkösopimuksen kätevästi nettisivuillamme, Online-palvelussa tai soittamalla muuttopuhelimeen.

Kaipaatko selitystä sähköasioihin liittyviin sanoihin?

Tutkaile Sähkö-suomi-sanakirjaamme.