Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Huipputehokas ilmalämpöpumppu mahtavilla varusteilla. Mitsubishi Electric FT Hyper Heating Ilmalämpöpumppu on laite, joka ei pakkasia pelkää eikä helteitä säikähdä. Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa ja viilennät myös isonkin asunnon edullisesti.

Se on suunniteltu toimimaan suurella teholla kovillakin paukkupakkasilla ja sen tehokas toiminta onkin suunniteltu erityisesti Pohjolan olosuhteisiin. Monet mahtavat vakiona olevat lisävarusteet nostavat asumisen tasoa ja helpottavat laitteen käyttöä. Kodissasi on aina raikas ilma ja sopiva lämpö vuoden ympäri!

Ilmalämpöpumppu, joka ei pakkasia pelkää eikä helteitä hätkähdä

Miksi Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Energiatehokas lämmitys ja viilennys
Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä vielä kovillakin pakkasilla, jopa -35°C:ssa. Lisäksi laitteissa on tehokas jäähdytystoiminto, joka pitää talosi miellyttävän viileänä kesähelteillä.

Luksusluokan toiminnot
FT-ilmalämpöpumpussa on kattavat vakiovarusteet, kuten automaattinen takkatoiminto, etäohjaus sekä taustavalaistu helppokäyttöinen kaukosäädin. Monipuoliset ominaisuudet lisäävät asumismukavuutta ja tuovat säästöä lämmityskuluihin.

Sopii moneen tilaan
Kompakti ja siro sisäyksikkö on helppo sijoittaa esimerkiksi oven tai ikkunan yläpuolelle. Mitsubishi Electric FT-mallin sisäyksikkö on vain 280 mm korkea ja 229 mm syvä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle. Puhtaan valkoinen väri sulautuu kauniisti skandinaaviseen sisustukseen.

Huikea lämmitysteho myös paukkupakkasilla

Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö ja tehokas kompressori on kehitetty erittäin kylmiin olosuhteisiin, mikä tekee laitteesta juuri täydellisen Suomen oloihin. Laitteisto tuottaa lämmitystehoa ennennäkemättömän tehokkaasti.

-15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa.

Ihanan miellyttävä viileys myös kesähelteillä

Huipputehokkaat FT-mallisarjan laitteet loistavat myös kesähelteillä.

Laitteisto on varustettu tehokkaalla jäähdytystoiminnolla, jolla suurempikin asunto pysyy mukavan viileänä jopa vuoden kuumimpina päivinä.

Kolme hyvää syytä hankkia Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Pieni sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa hyvin esimerkiksi oven yläpuolelle.

Puhtaanvalkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö sopii kotiin, kuin kotiin.

Automaattinen takkatoiminto lämmittää tasaisesti

Automaattinen takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli.

Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu. Kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä.

Miellyttävä hiljaisuus

Pitkän tuotekehityksen tuloksena Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuissa on erityisen hiljainen käyntiääni.

Äänitasoa mitataan desibeleissä (dB). Tavallinen keskustelu on usein 60 dB:n luokkaa ja esimerkiksi hiljaisen jääkaapin käyntiääni noin 40 dB. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen sisäyksiköiden äänitasot ovat alhaisimmillaan jopa alle 20 dB, jolloin ääntä on jo vaikea kuulla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin Oomin myyntitiimi on sinuun yhteydessä! Jutellaan lisää sinun tarpeisiisi soveltuvasta ilmalämpöpumpusta