Oomin uusimmat tuotteet, Sesonki ja Jousto, vastaavat asiakkaiden tarpeisiin

Oomilla kuunnellaan asiakasta herkällä korvalla. Uusimmat sähkösopimuksemme ovatkin syntyneet asiakkaiden toiveiden pohjalta. Ylpeänä esittelemme, Oomi Sesonki ja Oomi Jousto! 

Asiakkaiden tarpeet ja palautteet ovat meille arvokkaita – ne ohjaavat kaikkea tekemistämme. Herkällä korvalla kuuntelevat asiakaspalvelijamme ovat tiiviisti mukana Oomin tuotekehityksessä, koska heillä on paras tieto asiakkaidemme tarpeista. Kehitystyön tuloksena rakensimme Sesonki- ja Jousto-sopimukset palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.  

Oomi Sesonki elää vuodenajan mukaan 

Oomi Sesonki on uusinta uutta! Me suomalaiset, jos ketkä, tiedämme, ettei yksi ja sama ratkaisu välttämättä toimi ympäri vuoden vaihtuvissa olosuhteissa. Oomi Sesonki iskee tähän saumaan, sillä se sisältää kaksi hintakautta: talvi- ja kesäkauden.  

Talvikaudella energian hinta on kiinteä, ja kesäkaudella energian hinta muodostuu vaihtuvasta spot-tuntihinnasta ja marginaalista, joka pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Myös kuukausittainen perusmaksu on sama koko sopimuskauden ajan. 

Miksi sinun kannattaa valita Oomi Sesonki? Siksi, että Sesonki tarjoaa talvella vakautta ja kesällä vapautta. Talvella sähkönkulutus on yleensä suurempaa, jolloin vakaus nousee arvoon arvaamattomaan. Kesällä puolestaan kulutus on pienempää, jolloin pörssisähkön mahdollisilla hinnanvaihteluilla on pienempi merkitys sähkölaskun kannalta.  

Lisäksi kannattaa pitää mielessä, että sinulla on myös aina mahdollisuus varmistaa, että sähkösi on uusiutuvasti tuotettua tai päästötöntä.  Voit päivittää sähkön tuotantotavan uusiutuvaksi tai hiilineutraaliksi. 

Oomi Jousto – vaikuta sähkölaskuusi kulutusta ohjaamalla 

Oomi Jousto on uudenlainen sopimusmalli. Valitsemalla Oomi Jouston voit poimia rusinat pullasta, sillä sopimuksella saat edullisen kiinteän perushinnan lisäksi vielä mahdollisuuden vaikuttaa sähkölaskuusi ajoittamalla kulutustasi. Oomiten joustavaa!  

Määräaikaisen Oomi Jousto -sähkösopimuksen hinta muodostuu kolmesta osasta: kuukausittaisesta perusmaksusta (€/kk), sähköenergian kiinteästä hinnasta (c/kWh) sekä kulutusvaikutuksesta (c/kW).

Kulutusvaikutus tarkoittaa asiakkaan kulutuksella painotetun keskihinnan ja pörssisähkön keskihinnan erotusta. Kulutusvaikutus muodostuu siitä, miten kulutuksesi ajoittuu kuukauden edullisimmille ja kalliimmille päiville ja tunneille. Kulutusvaikutus vaihtelee kuukausittain tuntikohtaisen sähkönkulutuksen sekä pörssisähkön tuntihintojen perusteella, eikä siten ole kiinteä. 

Oomi Jousto sopii sinulle, jos arvostat kiinteää hintaa, mutta haluat ohjata sähkönkäyttöäsi edullisimpiin ajankohtiin, kuten varhaisaamuun, myöhäisiltaan tai viikonloppuun. Optimoimalla ajoitusta voit pienentää sähkön kokonaishintaa verrattuna kokonaan kiinteähintaiseen sopimukseen. Jousto-sopimus on hyvä valinta, asuitpa sitten omakoti-, rivi-, pari- tai kerrostalossa.  

Haluatko tietää lisää? Tutustu tarkemmin Oomi Sesonkiin ja Oomi Joustoon.