Sähkösopimuksen tiedot ovat helposti tarkistettavissa

Sähkölasku perustuu kulutuksen mukaiseen laskutukseen. Se tarkoittaa, että veloitamme aina todellisen käyttämäsi sähkömäärän mukaisesti. Sähkösopimuksesi tiedot, kuten onko sopimuksesi toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen, voit tarkistaa laskulta, Online-palvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Oomin näppärä Online-palvelu on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä. Palvelusta voi tarkistaa sähkön myyntisopimukseen liittyvät tiedot, kodin sähköenergian kulutustiedot ja uudet laskut. Online-palveluun rekisteröidytään henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Oomin Online-palvelusta voi tarkistaa sähkön myyntisopimukseen liittyvät tiedot, kodin sähköenergian kulutustiedot ja uudet laskut.

Myös sähkölasku kertoo tietoja sähkösopimuksestasi, muun muassa sopimuksen keston. Laskuerittelystä näet sopimuksesi perusmaksun (€/kk), kulutetun energian määrän (kWh), yksikköhinnat (snt/kWh) ja näiden summat. Jos laskulla veloitetaan kulutetun energian lisäksi sähkön siirto, löydät erittelystä myös siihen ja sähköveroon liittyvät summat.

Laskutukseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin voi tutustua täällä. Oomi Energian kaikki sopimusehdot ja palveluhinnastot on koottu tälle sivulle.

Jos jokin mietityttää sinua sähkösopimukseesi liittyen, voit myös aina olla yhteydessä meihin päin, soittamalla tai viestittelemällä. Selvitellään asiaasi yhdessä.