Suomen virkistävin etätyöpiste? Suuntaa Kempeleen Köykkyriin!

Etätyöskentely on viime vuosina yleistynyt runsaasti ja samalla huomio on kiinnittynyt etätyöpisteen rakentamiseen. Kotona saatetaan työpisteen kohdalla miettiä esimerkiksi valaistusta, toiminnallisuutta ja akustiikkaa.

Työpisteen suunnittelussa plussaa on keskittymistä tukeva ympäristö ja rauhallinen tunnelma. Miltä siis kuulostaisi, jos näitä ominaisuuksia pystyisi työskentelyn ohella ammentamaan ympäröivästä luonnosta? Kempeleen Köykkyrissä se onnistuu!

Oomi lahjoitti osana 2-vuotissyntymäpäiviensä juhlintaa vuonna 2022 ulkoetätyöpisteitä Oomin omistajakaupunkien kauneimpiin etätyömaisemiin. Mielipiteitä työpisteiden sijoitteluun kysyttiin Oomin verkkosivuilla, ja yhdeksi kohteeksi valikoitui Köykkyrin lasten luontopolku Kempeleessä. Aiemmin ulkoetätyöpisteitä on sijoitettu muun muassa Vantaan Kuusijärvelle.

Puuhun kiinnitettävä, kuusesta valmistettu Viita-metsätyöpiste on suomalaisen Upwood designin valmistama. Oomi lahjoitti työpisteen Kempeleen kunnalle, ja se on tarkoitettu vapaasti kaikkien kuntalaisten käytettäväksi. Työpisteeltä löytyy tilaa läppärille, puhelimelle, mukille ja kynille - ja laukunkin saa ripustettua pöytälevystä löytyvään koukkuun.

Suuntaatko Köykkyrille? Työpiste sijaitsee vajaan 300 metrin päässä alueen yläparkkipaikalta. Perille löydät kulkemalla lasten luontopolkua vastapäivään. Oomi toivottaa kaikille alueen (tai kauempaa saapuville) etätyöläisille rentouttavia hetkiä luonnossa!