Olemme mukana Astetta alemmas -kampanjassa

Astetta alemmas -kampanja käynnistyi tänään 10.10.2022. Kampanja kannustaa kiinnittämään huomiota haastavassa energiatilanteessa konkreettisiin energiansäästötekoihin. Energiatalkoisiin on haastettu niin kotitaloudet kuin yrityksetkin.

Me Oomilla tartumme haasteeseen:

  1. Oomin toimistot sijaitsevat ympäri Suomen. Olemme toimistojen valinnassa huomioineet kiinteistön energiatehokkuuden sekä ympäristöystävällisyyden. Omassa toiminnassamme tulemme jatkossa suosimaan etäpalavereja aina kun vain mahdollista ja vältämme matkustamista. Näin säästämme polttoaineiden kulutuksessa.
  2. Kerromme asiakkaillemme energiansäästötalkoista: annamme tietoa ja vinkkejä energiansäästöstä mm. verkkosivuillamme, laskun liitteissä, somekanavillamme sekä uutiskirjeissämme. Voimme myös hyödyntää tekstiviestejä nopeana viestintäkanavana.
  3. Haastamme myös kaikki oomilaiset sekä perheemme ja ystävämme mukaan energiansäästötalkoisiin tavoitteena 5–10 % energiansäästö omassa energiankulutuksessa. Kirjaamme vastaukset, joita tarkastellaan keväällä lämmityskauden päätyttyä.

Tartu haasteeseen ja osallistu talkoisiin! Lue lisää: