Oomi on yhteistyökumppanina parantamassa koko Itämeren alueen hyvinvointia.

Oomi on kumppanina Yhdessä Itämerta Tutkimaan-projektissa. Projektissa tutustutaan Itämeren luonnon tilaan tarkemmin sekä parannetaan yhdessä koko Itämeren alueen hyvinvointia. Projekti on yhteisöllinen tutkimusmatka, joka striimataan 24/7, joten voit seurata matkaa Oomin www-sivujen kautta, milloin ja missä vain.

Matka käynnistyy vapunpäivänä 1.toukokuuta, kun Pellervo Kunnaala lähtee miehistönsä kanssa purjehtimaan S/Y Fugalla Suomenlahden kautta Viron läpi Riianlahdelle ja sieltä aina eteläiselle Itämerelle. Matkalla tuotetaan reaaliaikaista tietoa Itämeren kunnosta ja hyvinvoinnista.

-Sen lisäksi, että tutkimme Itämerta Ilmatieteenlaitoksen ja omilla välineillämme, tutkimme myös mahdollisuuksia ja tekniikkaa millä keinoilla Itämeren tutkimusta voidaan tulevaisuudessa kehittää ja näin vaikuttaa Itämeren tilaan paremmin, kertoo Pellervo.

-Meille Oomin yhteistyö oli erittäin merkittävä positiivinen signaali, koska Oomi on valtakunnallisesti toimiva iso yritys ja se merkitsi meille paljon, että Oomi lähti tukemaan tällaista yhteisöllistä reissua. Meillä on myös samat arvot ja tavoitteet luonnon hyvinvoinnin puolesta, iloitsee Kunnaala. Oomin valoisa ilme ja logo tulee näkymään purjeessa, joka on esillä kaikista parhaimmilla ja kauneimmissa keleissä, Kunnaala naurahtaa.

Oomi haluaa olla mukana tässä projektissa, koska lähiluontoa ja itämerta pitää suojella ja kunnioittaa, jotta voimme nauttia niiden tarjoamista hyödyistä jatkossakin arjessamme.

Meille Oomissa puhdas luonto on tärkeä osa arvojamme. Haluamme edistää omalla toiminnallamme luonnon hyvinvointia niin, että jokainen meistä voi nauttia siitä tulevaisuudessakin. Isko Lappalainen, Head of brand, Oomi

Oomi Energia on valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, jonka perustivat 11 perustajayritystä voidakseen tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia ja parempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kautta Suomen. Yritys on alallaan yksi Suomen suurimmista. Oomi Energian perustajayrityksiä ovat Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia ja Oulun Sähkönmyynti Oy sekä sen osakkaita Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Lisätietoa: www.oomi.fi.