Oomille haetaan talouspäällikköä ja myyntiedustajia

Oomi etsii joukkoonsa vahvaa talousosaajaa, joka tukee työllään liiketoimintaa ja talousjohtamista, sekä uusia myyntiedustajia vahvistamaan kuluttajamyyntiä ympäri Suomen.

Talouspäälliköksi tukemaan liiketoimintaa ja talousjohtoa

Etsimme talouspäälliköksi osaajaa, jolla on aito halu toimia liiketoiminnan, sisäisen laskennan ja talousjohdon kumppanina. Tulet vastaamaan yrityksen ulkoisen laskennan prosesseista ja kontrolleista sekä olet ensisijainen kontakti tilitoimistokumppanimme ja tilintarkastuksen suuntaan.

Toivomme, että hallitset tilinpäätöksen ja konsernilaskennan kiemurat sekä innostut sujuvista prosesseista. Lakisääteisten asioiden lisäksi luot hyvää energiaa ympärillesi toimien vakuuttavasti liiketoiminnan ja johdon tukena. Tehtävässä menestymistä tukee lisäksi vähintään 3-5 vuoden kokemus vastaavan tasoisista tehtävistä, tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkinto, järjestelmäosaaminen sekä pitkäjänteinen ja myönteinen "can do" -asenne. Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liiketoiminnan tukemiseen.

Talousjohtajana pääset työskentelemään vastuullisessa roolissa kasvavan energiapalveluyhtiön taloushallinnossa. Pääset vaikuttamaan yhtiömme kasvustrategiaan huipputiimissä, jossa on iloinen ja avoin tekemisen meininki.

Myyntiedustajaksi uusasiakashankintaan

Sytytkö myynnistä ja uusien asiakkaiden hankinnasta? Etsimme B2C-sähkömyyntiin innokkaita myyntiedustajia, joille laatu ja erinomainen asiakaskokemus ovat tärkeimpiä arvoja myyntityössä.

Myyntiedustajana työskentelet yrittäjänä tai kevytyrittäjänä, joten voit tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta itsellesi sopivimmalla tavalla. Roolissa vaaditaan valmiutta itsensä tulokselliseen johtamiseen, ja lisäksi toivomme sinun olevan hyväntuulinen, suomen kielen taitava sekä pilkkeellä silmäkulmassa varustettu myyntityön ammattilainen.

Tarjoamme myyntiedustajille hyvät ansaintamahdollisuudet, laadukkaat tuotteet sekä erinomaisen brändin energia-alan ytimessä. Saat tueksesi myös valmiit myynnin järjestelmät sekä materiaalit.