Meillä on kesätöitä tarjolla - hae mukaan!

Tarjoamme tänä vuonna ennätysmäärän kesätyöpaikkoja yhteensä 10 opiskelijalle tai vastavalmistuneelle asiakaspalvelun, markkinoinnin, viestinnän sekä uusiutuvan energian parissa Vantaalla ja Oulussa. Tavoitteenamme on tarjota erinomaisia työkokemuksia, jotka kannustavat ottamaan askeleita kohti työelämää. 

Pääosin kesätyöpaikkamme ovat suunnattuja eri alojen korkeakouluopiskelijoille, jotka hakevat ensimmäisiä oman alan työkokemuksiaan. Arvostamme monimuotoisuutta, joten toivomme hakijoita kesätöihin monipuolisesti erilaisista taustoista. 

Kesätyöllä on merkittävä rooli nuorten työelämäkokemuksen vahvistamisessa. Etenkin taloudellisesti haastavina aikoina koemme, että monipuolisten kesätyötehtävien tarjoaminen on tärkeää. Onnistuneet ja laadukkaat kesätyökokemukset johtavat usein pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja arvokkaan työkokemuksen kartuttamiseen. Oomissa moni kesätyöntekijä onkin jatkanut töitä pidempään. Kurkkaa oomilaisten nuorten uratarinat ja kesätyönhakuvinkit täältä. 

─ "Kesätyökokemuksessa pidän todella tärkeänä sitä, että kohtaamme nuoret työpaikoilla kasvotusten ja teemme töitä yhdessä. Meillä pystyy tekemään töitä etänäkin, mutta etenkin nuorten kohdalla tutustuminen työelämään onnistuu parhaiten yhdessä työskentelemällä", korostaa henkilöstöjohtaja Mervi Rastinniemi. 

Oomi on yksi Suomen johtavista sähkönmyyntiyhtiöistä ja kasvava palveluyhtiö. Tehtävämme yhteiskunnassa on huolehtia asiakkaidemme perustarpeesta eli sähköstä. Sen lisäksi tarjoamme energiaan ja arkeen liittyvät palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan hyvästä energiasta. Oomilla on yli 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea. 

Me Oomi Oy:ssä panostamme oomilaisten hyvinvointiin ja arkeen niin, että jokaisella on mukava tulla töihin ja helppo sovittaa yhteen työ- ja vapaa-aika. Haluamme olla muuttuvan arjen paras ymmärtäjä sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Meillä on ilo kertoa lisää Oomista työpaikkana täällä

HAKU OOMIN KESÄTYÖPAIKKOIHIN ON AVOINNA 25.1.2024 SAAKKA. HAE MUKAAN TÄÄLTÄ!