Piia Botti Oomilta hei, saisiko olla e-lasku?

Osa Oomin asiakkaista on saanut viime aikoina puhelun, jossa Oomin energinen asiakaspalvelurobotti Piia Botti on kannustanut vaihtamaan sähkölaskun paperilaskusta e-laskuun. Robottipuhelu tekee homman asiakkaalle hirmuisen helpoksi – pari klikkausta, ja jatkossa verkkopankkiisi tupsahtaa turvallinen, nopea ja ympäristöystävällinen e-lasku!

Piirretty robottihahmo puhumassa headsettiin.

Syyskuussa käynnistyneen Oomin robottipuhelukampanjan kohderyhmänä ovat ne Oomin asiakkaat, jotka vastaanottavat sähkölaskunsa paperisena. Kampanjan tavoitteena on tehdä vaihto paperilaskusta e-laskuun niin vaivattomaksi kuin suinkin mahdollista. Robottipuhelukampanja käynnistyi pilottierällä, ja siitä saatujen positiivisten tulosten kannustamana Piia Botti tulee soittamaan lokakuun aikana yhteensä noin 90 000 asiakkaallemme.

– Oomin robottipuheluun voi suhtautua luottavaisin mielin. Piia Botti ei kysele sinulta puhelussa mitään sellaisia henkilötietoja, joiden antaminen voisi vaarantaa tietoturvasi, kertoo Oomin laskutuksen ja saatavienhallinnan ryhmäpäällikkö Sanna Kilpeläinen.

Näin robottipuhelu etenee

Jos vastaanotat sähkölaskusi paperisena eikä Piia Botti ole vielä tavoitellut sinua, voit odotella soittoa, jonka tavoite on tehdä laskunmaksustasi huolettomampaa ja helpompaa! Ja ei huolta; puhelussa ei tarvitse osata puhua robottia.

Robottipuhelun vaiheet:

  1. Saat Oomilta tekstiviestin soittoa edeltävänä päivänä, jossa sinulle kerrotaan seuraavana päivänä saapuvan puhelun ajankohta.
  2. Piia Botti pirauttaa puhelimeesi ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa vaivattomasti paperilaskusta e-laskuun noin pari minuuttia kestävän puhelun aikana. Se myös kertoo, miksi vaihtaminen kannattaa.
  3. Puhelun aikana Piia Botti esittää sinulle muutaman kysymyksen, joihin vastaat puhelimen näppäimillä.
  4. Jos vaihdat puhelun myötä e-laskuun, saat lopuksi Piia Botilta muistutuksen käydä vahvistamassa e-laskupyyntö omassa verkkopankissasi.

E-lasku, se luotettava ja luontoystävällinen vaihtoehto

Sähköisiä kanavia pitkin toimitettava e-lasku on monella tavalla verraton valinta. Paperiton e-lasku on ympäristölle ystävällinen, sillä sen valmistukseen ei tarvita luonnonvaroja eikä hävittämiseen kierrättämistä. E-laskun tilaajana varmistut, että sähkölaskusi tavoittaa sinut varmasti ja ajantasaisesti, olitpa sitten matkoilla tai muutoin kotisi postilaatikon ulottumattomissa.

– E-laskuasiakkaana postilaatikkosi on käytännössä aina siellä missä sinä ja älylaitteesikin. Lisäksi laskut jäävät kätevästi verkkopankkisi arkistoon talteen ja vältyt paperilaskujen mapittamiselta, Kilpeläinen huomauttaa.

Jos e-lasku houkuttelee, etkä malta jäädä odottelemaan Piia Botin soittoa, voit vaihtaa e-laskuun suoraan omassa verkkopankissasi. Ohjeet e-laskun vaihtoon ja lisätietoja robottipuhelukampanjasta löydät Oomin verkkosivuilta.

Onni suosi e-laskuasiakkaita

Arvoimme kaikkien 30.11.2023 mennessä e-laskun tilanneiden kesken 5 x 100 € GoGiftin SuperLahjakortteja. Lahjakortit on toimitettu voittajille. Onnittelut vielä kerran!

Sähköisiä kanavia pitkin toimitettava e-lasku on monella tavalla verraton valinta.