Automaattinen puhelinpalvelijamme Piia Botti soittaa numerosta
045 7399 0156

Hei! Olen Oomin automaattinen puhelinpalvelija Piia Botti ja minulla on asiaa sinulle.

Me Oomilla arvostamme helppoutta. Haluammekin kannustaa asiakkaitamme vaihtamaan perinteisen paperilaskun vaivattomaan e-laskuun. E-lasku on turvallinen ja nopea tapa maksaa laskut ja vielä ympäristölle ystävällinen. Sähköinen lasku eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta.

Saitko puhelun numerosta 045 7399 0156?

Jos olet saanut puhelun numerosta 045 7399 0156, olen yrittänyt tavoittaa sinua, sillä saat meiltä edelleen sähkölaskusi paperisena postin kautta. Olet saanut minulta aiheeseen liittyen myös tekstiviestin, jossa lähettäjänä on Oomi.

Yritän tavoitella sinua uudelleen, mutta voit myös soittaa minulle takaisin numeroon 045 7399 0156. Puhelun aikana sinun on helppoa ja vaivatonta vaihtaa e-laskuun parissa minuutissa ja parilla näppäilyllä.

Vaihda e-laskuun nyt ja osallistut arvontaan!

Ja nyt vaihtaminen vasta kannattaakin, sillä arvomme kaikkien 30.11.2023 mennessä e-laskun tilanneiden kesken 5 x 100 € SuperLahjakortteja (katso arvonnan säännöt).

Voit myös vaihtaa e-laskuun verkkopankissasi

  • Voit myös tehdä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Löydät ohjeet ja sopimusta varten tarvittavat tiedot laskultasi.
  • Valitse verkkopankissa Oomi Oy laskuttajaluettelosta.
  • Laskuttajan yksilöintitietoa kysyttäessä näppäile viimeiseltä laskultasi laskutusperuste ja asiakasnumero.
  • Saamme ilmoituksen pankiltasi e-laskun käyttöönotosta automaattisesti eikä sinun tarvitse olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Lähetämme vastedes laskusi verkkopankkiisi.

Mitä tarkoittaa automaattinen puhelu?

  • Automaattinen puhelu tulee tietystä numerosta ja se on nauhoitettu etukäteen. Puhelut soitetaan asiakastiedoissamme oleviin puhelinnumeroihin.
  • Automaattista puhelua ei saa käyttää markkinointiin tai myyntiin, mutta sen avulla voidaan soittaa asiakkuuteen liittyviä puheluita.
  • Automaattisessa puhelussa ei koskaan kysytä yksilöintitietoja, esim. henkilötunnusta tai muuta asiakkuuteesi liittyvää yksilöivää tietoa.