Ota koppi Supersähköstä
ja tue naisten pesistä!

Valitsemalla Supersähkön, et vain varmista hyvää sähködiiliä kotiisi, vaan teet myös merkittävän teon pesäpallon ja naisurheilun kehittämiseksi. Oomi ja Superpesis lahjoittavat jokaisesta tehdystä Supersähkö-sopimuksesta 25 euroa lyhentämättömänä naisten Superpesiksen kehittämiseen.

Supersähkö-sopimuksen teko on nopeaa ja helppoa. Klikkaa alta sopimus koodilla SUPERSAHKO, niin olet mukana kehittämässä naispesäpallon tulevaisuutta!

Mitä on Supersähkö? - valinta, jolla on vaikutusta!

Supersähkö on uusi, vastuullinen sähkösopimus, joka on luotu yhteistyössä Oomin ja Superpesiksen kanssa. Oomi ja Superpesis lahjoittavat jokaisesta tehdystä Supersähkö-sopimuksesta 25 euroa lyhentämättömänä naisten Superpesiksen kehittämiseen. Koppaamalla Supersähkö-sopimuksen edistät lajin tasa-arvoista kehitystä ja naisurheilijoiden mahdollisuuksia menestyä ammattiurheilijana.

Supersähkö on suunniteltu yhteisöä ajatellen - valitsemalla tämän tuotteen osallistut konkreettisesti pesäpalloyhteisön tukemiseen. Nappaa kotiisi Supersähkö ja nauti edullisesta sähköstä samalla, kun tiedät edistäväsi naisurheilua – tee siis valinta, jolla on vaikutusta!

SUPERSÄHKÖ
kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen sähkösopimus
Energia
8,49 c/kWhsis. alv. 24%
Perusmaksu 4,90 /kksis. alv. 24%

Superpesiksestä naisten sarjojen kärkietenijä

Superpesis haluaa olla Suomessa paitsi kärkietenijä, myös suunnannäyttäjä naisten joukkueurheilussa. Superpesis haluaa tehdä kasvua naistenkin osalta kestävästi. Olosuhteet, ammattimainen toiminta, pidempien pelaajaurien mahdollistaminen, ammattimaisemmat taustaorganisaatiot sekä lajikehitys ovat kaikki Superpesiksen strategian ytimessä.

Usein kysyttyä sähkösopimuksista

Oomilaiset kokosivat vinkit, joiden avulla saat parissa minuutissa kaiken olennaisen tiedon sähkösopimuksen tekoon.

Voinko saada ekologista sähköä?

Kyllä voit! Kaikkiin Oomin sähkösopimuksiin on liitettävissä Oomi Uusiutuva-lisätuote, joka varmentaa sen, että käyttämäsi energia on ympäristöystävällisesti tuotettua – joko tuulella, auringolla tai vedellä.

Miksi valita Oomi?

Helppoa. Asiointi kanssamme on helppoa. Voit ottaa meihin yhteyttä monissa eri kanavissa.

Paikallista. Toimimme valtakunnallisesti, mutta juuremme ovat vahvasti paikallisissa energiayhtiöissä kattavasti Suomen eteläisemmistä osista hieman pohjoisempiin osiin asti: Vantaalla, Lahdessa, Porissa, Raahessa, Oulun seudulla ja Torniossa.

Asiakaskeskeistä. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Tärkeintä meille on tarjota uusia kehitettyjä palveluita ja tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin.