preloader

Oomin aurinkowebinaari 18.3.

Webinaari-ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneet saavat webinaarilinkin sähköpostitse tuntia ennen webinaarin alkua.

Teemme webinaarista jälkitallenteen, joka on myöhemmin keväällä ladattavissa verkkosivuiltamme.

Webinaarin ohjelma

Nyt ei puhuta säästä vaan aurinkopaneeleista.

Meistä on vain reilua antaa vinkkejä aurinkopaneelien hankintaan ja tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää. Webinaari on suunniteltu kotitalouksille ja ilmoittautumalla saat myös webinaaritallenteen sähköpostiisi jälkikäteen. Tässä aurinkosähköä käsittelevässä webinaarissa saat tietää:

  • Mitä huomioida, jotta voit saada järjestelmällesi mahdollisimman suuren tuoton
  • Miksi aurinkopaneelit osamaksulla + sähkösopimus = lyömätön diili
  • Mikä on Virtuaaliakun todellinen hyöty
  • Miksi kannattaa hankkia koko paketti sähköyhtiöltä

Webinaarissa oomilaisista asiantuntijoina toimivat auringon ja sähköisen liikkumisen liiketoimintajohtaja Olli Tuomivaara sekä auringon kuluttajapuolen myyntipäällikkö Petri Wallius.

Olli Tuomivaara
Petri Wallius

Aurinkopaneelit osamaksulla + sähkösopimus = lyömätön diili

Webinaarin kesto on max 1h. Tavataan siis sähköisesti torstaina 18.3.2021 klo 15 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan webinaaria!

Oomi Energiaa

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ja juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Olemme toimittaneet aurinkopaneelipaketteja jo moniin koteihin ympäri Suomen.

Kyyhkysen omakotitalon aurinkopaneelit

Heimo Kyyhkynen päätyi Oomin aurinkopaneelien hankintaan kattosaneerauksen myötä. Tutustu asiakkaamme tarinaan!

Lue lisää

Aurinkopaneelit osamaksulla

Tiesithän, että aurinkopaneelit voi maksaa myös osamaksulla? Oomin osamaksuun voi ottaa luoton joko 5 tai 7 vuodeksi.

Lue lisää

Virtuaaliakku

Virtuaaliakku on kuin tavallinen akku, mutta se ei vie tilaa nurkistasi. Virtuaaliakun avulla hyödynnät kaiken sen aurinkosähkön, jota et pysty…

Lue lisää

Mikä ihmeen Oomi?

Etkö ole vielä tutustut meihin? Ei hätää! Tässä pieni tietoisku meistä oomilaisista ja juuristamme. Juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Oomilla on historiaa yhteensä 1059 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät.

Oomi Energia

Oomi Energia on uusi, 1.4.2020 toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa 11 perustajayrityksensä sähkönmyynnin, latausratkaisut sekä aurinkovoimalat.

Juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Oomilla on historiaa yhteensä 1059 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät.

Me satsaamme asiakaskokemukseen ja vetovoimaisiin hintoihin. Voimavaranamme ovat yhdentoista perustajayrityksen mukanaan tuoma vankka kokemus niin energia-alasta kuin asiakkaiden arjesta kautta maan.

Kysy lisää!

Aurinkopaneelit kotiin

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva