preloader

Virtuaaliakku

Virtuaaliakku on kuin tavallinen akku, mutta se ei vie tilaa nurkistasi. Virtuaaliakun avulla hyödynnät kaiken sen aurinkosähkön, jota et pysty itse heti kuluttamaan.

Virtuaaliakulla varastoit aurinkopaneelien ylijäämätuotannon ilman, että sinun tarvitsee hankkia erillistä sähkövarastoa. Koska auringon määrä vaihtelee vuoden eri aikoina, saattaa aurinkopaneelien tuotanto olla epätasapainossa kodin sähkönkäytön kanssa. Kun vuosittain kodin aurinkopaneelien tuotannosta jopa kolmannes siirtyy ylijäämätuotantona sähköverkkoon, saat sen varastoitua virtuaaliakkuun ja käyttöösi myöhemmin.

Vuosittain kodin aurinkopaneelien ylituotannon takia jopa 30 % sähköstä siirtyy ylijäämätuotantona sähköverkkoon. Voit varastoida ylijäämätuotannon virtuaaliakkuun ja käyttää myöhemmin.

Virtuaaliakun voit hankkia Oomilta, kun ostat aurinkopaneelit meiltä ja solmit sähkösopimuksen Oomin kanssa.

Virtuaaliakku on selvää säästöä

Käyttäessäsi aurinkosähköä Virtuaaliakusta, hyvitämme sähkölaskultasi 14 c/kWh (sis. alv. 24 %) jokaiselta Virtuaaliakusta käyttöönotetulta kilowattitunnilta.

Virtuaaliakulla saat siis paremman hyvityksen kotisi ylijäämätuotannosta kuin tavallisella spot-hinnalla, joka on noin kolmasosan sähkön kokonaishinnasta.

Virtuaaliakkuja on eri kokoisia, miten valitsen oikean?

Virtuaaliakun voit hankkia Oomilta, kun ostat aurinkopaneelit meiltä ja solmit sähkösopimuksen Oomin kanssa. Me oomilaset autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle oikean kokoisen Virtuaaliakku-paketin valinnassa. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva paketti – oli tarpeesi sitten S-, M-, L- tai XL-kokoa.

Virtuaaliakku on kuukausimaksullinen tuote, jonka palvelumaksu veloitetaan sähkölaskulla kuukausittain. Sopimus on kahden vuoden määräaikainen ja jatkuu sitten toistaiseksi voimassa olevana. Oomin valikoimasta löytyy neljä vaihtoehtoa:

Hinta 5 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 10-12 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 1500 kWh/v

Hinta 7,5 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 14-24 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 2500 kWh/v

10 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 25-30 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 3000 kWh/v

15 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 32-40 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 3500 kWh/v

Oomin Virtuaaliakun tilaaminen

Virtuaaliakun voit hankkia Oomilta, kun ostat aurinkopaneelit meiltä ja solmit sähkösopimuksen Oomin kanssa. Oomin Virtuaaliakun tilaaminen onnistuu aurinkopaneelimyyjämme kautta aurinkopaneelihankinnan yhteydessä.

Lue sopimusehdot

Kuusi hyvää syytä hankkia aurinkopaneelit

  • Parantaa asunnon energiatehokkuutta
  • Tuottaa puhdasta sähköä ympäristöystävällisesti
  • Säästää sähkölaskussa jopa 25 %
  • Vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihteluja
  • Tarjoaa hyvän tuoton pääomalle pienellä riskillä
  • Pienentää hiilijalanjälkeä

Eikö sinustakin olisi reilua, jos joku tarjoisi sellaista
aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää?

Aurinkopaneelit kotiin

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva