preloader

Virtuaaliakku

Virtuaaliakku on kuin tavallinen akku, mutta se ei vie tilaa nurkistasi. Virtuaaliakun avulla hyödynnät kaiken sen aurinkosähkön, jota et pysty itse heti kuluttamaan.

Virtuaaliakulla varastoit aurinkopaneelien ylijäämätuotannon ilman, että sinun tarvitsee hankkia erillistä sähkövarastoa. Koska auringon määrä vaihtelee vuoden eri aikoina, saattaa aurinkopaneelien tuotanto olla epätasapainossa kodin sähkönkäytön kanssa. Kun vuosittain kodin aurinkopaneelien tuotannosta jopa kolmannes siirtyy ylijäämätuotantona sähköverkkoon, saat sen varastoitua virtuaaliakkuun ja käyttöösi myöhemmin.

Vuosittain kodin aurinkopaneelien ylituotannon takia jopa 30 % sähköstä siirtyy ylijäämätuotantona sähköverkkoon. Voit varastoida ylijäämätuotannon virtuaaliakkuun ja käyttää myöhemmin.

Virtuaaliakku on selvää säästöä

Käyttäessäsi aurinkosähköä Virtuaaliakusta, hyvitämme sähkölaskultasi 14 c/kWh (sis. alv. 24 %) jokaiselta Virtuaaliakusta käyttöönotetulta kilowattitunnilta.

Virtuaaliakulla saat siis paremman hyvityksen kotisi ylijäämätuotannosta kuin tavallisella spot-hinnalla, joka on noin kolmasosan sähkön kokonaishinnasta.

Virtuaaliakkuja on eri kokoisia, miten valitsen oikean?

Me oomilaset autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle oikean kokoisen Virtuaaliakku-paketin valinnassa. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva paketti – oli tarpeesi sitten S-, M-, L- tai XL-kokoa.

Saat Virtuaaliakun ensimmäisen vuoden perusmaksut ilmaiseksi, kun hankit aurinkopaneelit Oomista!

Virtuaaliakku on kuukausimaksullinen tuote, jonka palvelumaksu veloitetaan sähkölaskulla kuukausittain. Saat ensimmäisen vuoden perusmaksut ilmaiseksi, kun hankit aurinkopaneelit Oomista! Sopimus on kahden vuoden määräaikainen ja jatkuu sitten toistaiseksi voimassa olevana. Oomin valikoimasta löytyy neljä vaihtoehtoa:

Hinta 5 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 10-12 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 1500 kWh/v

Hinta 7,5 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 14-24 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 2500 kWh/v

10 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 25-30 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 3000 kWh/v

15 €/kk
(sis. alv 24 %)

Sopii hyvin 32-40 kpl paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 3500 kWh/v

Tee Virtuaaliakku-sopimus

Sopimuksen teko edellyttää, että sinulla on voimassa oleva sähkönmyyntisopimus Oomissa. Olemme sinuun vielä yhteydessä puhelimitse sopimuksen vahvistamiseksi.

Kuusi hyvää syytä hankkia aurinkopaneelit

  • Parantaa asunnon energiatehokkuutta
  • Tuottaa puhdasta sähköä ympäristöystävällisesti
  • Säästää sähkölaskussa jopa 25 %
  • Vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihteluja
  • Tarjoaa hyvän tuoton pääomalle pienellä riskillä
  • Pienentää hiilijalanjälkeä

Aurinkopaneelit kotiin

Meiltä saat aurinkopaneelit omakotitaloosi. Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.