preloader

Virtuaaliakku

Virtuaaliakku on kuin tavallinen akku, mutta se ei vie tilaa nurkistasi. Virtuaaliakun avulla hyödynnät kaiken sen aurinkosähkön, jota et pysty itse heti kuluttamaan.

Virtuaaliakulla varastoit aurinkopaneelien ylijäämätuotannon ilman, että sinun tarvitsee hankkia erillistä sähkövarastoa. Koska auringon määrä vaihtelee vuoden eri aikoina, saattaa aurinkopaneelien tuotanto olla epätasapainossa kodin sähkönkäytön kanssa. Kun vuosittain kodin aurinkopaneelien tuotannosta jopa kolmannes siirtyy ylijäämätuotantona sähköverkkoon, saat sen varastoitua virtuaaliakkuun ja käyttöösi myöhemmin.

Vuosittain kodin aurinkopaneelien ylituotannon takia jopa 30 % sähköstä siirtyy ylijäämätuotantona sähköverkkoon. Voit varastoida ylijäämätuotannon virtuaaliakkuun ja käyttää myöhemmin.

Virtuaaliakun voit hankkia Oomilta, kun ostat aurinkopaneelit meiltä ja solmit sähkösopimuksen Oomin kanssa.

Virtuaaliakku on selvää säästöä

Käyttäessäsi aurinkosähköä Virtuaaliakusta, hyvitämme sähkölaskultasi 14 c/kWh (sis. alv. 24 %) jokaiselta Virtuaaliakusta käyttöönotetulta kilowattitunnilta.

Virtuaaliakulla saat siis paremman hyvityksen kotisi ylijäämätuotannosta kuin tavallisella spot-hinnalla, joka on noin kolmasosan sähkön kokonaishinnasta.

Virtuaaliakkuja on eri kokoisia, miten valitsen oikean?

Virtuaaliakun voit hankkia Oomilta, kun ostat aurinkopaneelit meiltä ja solmit sähkösopimuksen Oomin kanssa. Me oomilaset autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle oikean kokoisen Virtuaaliakku-paketin valinnassa.

Virtuaaliakku on toistaiseksi voimassa oleva kuukausimaksullinen tuote, jonka palvelumaksu veloitetaan sähkölaskulla kuukausittain. Oomin valikoimasta löytyy neljä vaihtoehtoa:

Hinta 5 €/kk
(sis. alv 24 %)

10-12 paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 1500 kWh/v

Hinta 7,5 €/kk
(sis. alv 24 %)

14-24 paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 2500 kWh/v

10 €/kk
(sis. alv 24 %)

25-30 paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 3000 kWh/v

15 €/kk
(sis. alv 24 %)

32-40 paneelin järjestelmälle

Maksimihyvitys 3500 kWh/v

Oomin Virtuaaliakun tilaaminen

Virtuaaliakun voit hankkia Oomilta, kun ostat aurinkopaneelit meiltä ja solmit sähkösopimuksen Oomin kanssa. Oomin Virtuaaliakun tilaaminen onnistuu aurinkopaneelimyyjämme kautta aurinkopaneelihankinnan yhteydessä.

Lue sopimusehdot

Kuusi hyvää syytä hankkia aurinkopaneelit

  • Parantaa asunnon energiatehokkuutta
  • Tuottaa puhdasta sähköä ympäristöystävällisesti
  • Säästää sähkölaskussa jopa 25 %
  • Vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihteluja
  • Tarjoaa hyvän tuoton pääomalle pienellä riskillä
  • Pienentää hiilijalanjälkeä

Eikö sinustakin olisi reilua, jos joku tarjoisi sellaista
aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää?

Aurinkopaneelit kotiin

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva

Kiinnostaako sähkön pientuotantosopimus? Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä omatuotantosopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan. Lue lisää!

Pientuotanto

Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä omatuotantosopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan.

Lue lisää

Aurinkopaneelit

Oomilta saat avaimet käteen -toimituksena aurinkopaneelipaketin, jolla tuotat osan käyttämästäsi sähköstä itse, säästät sähkölaskussa ja teet ekoteon.

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää