preloader

Virtuaaliakku

Virtuaaliakku on kuin tavallinen akku, mutta se ei vie tilaa nurkistasi. Virtuaaliakun avulla hyödynnät kaiken sen aurinkosähkön, jota et pysty itse heti kuluttamaan.

Monesti aurinkopaneelien tuotanto ei kulje samassa rytmissä kodin sähkönkäytön kanssa, minkä vuoksi keskimäärin 30 % aurinkopaneeleiden vuosituotannosta ohjautuu ylijäämätuotantona sähköverkkoon. Virtuaaliakun avulla pääset itse hyödyntämään ylijäämätuotannon myöhemmin, kun sitä tarvitset. Virtuaaliakku tarkoittaa oman ylijäämätuotannon varastointia ilman tarvetta investoida fyysiseen sähkövarastoon. 

Keskimäärin 30 % aurinkopaneeleiden vuosituotannosta ohjautuu ylijäämätuotantona sähköverkkoon. Virtuaaliakun avulla pääset itse hyödyntämään tämän ylijäämätuotantosi silloin, kun sitä tarvitset.

Virtuaaliakku on selvää säästöä

Kun käytät aurinkosähköä Virtuaaliakusta, hyvitämme sähkölaskultasi 14 c/kWh (sis. alv. 24 %) jokaiselta Virtuaaliakusta käyttöönotetulta kilowattitunnilta.

Normaalisti ylijäämätuotannosta hyvitetään spot-hinta, joka vastaa noin kolmasosaa sähkön kokonaishinnasta. Virtuaaliakulla saat paremman hyvityksen, joka vastaa sähkön kokonaishintaa.

Virtuaaliakkuja on eri kokoisia, miten valitsen oikean?

Virtuaaliakkuja on saatavilla eri kokoisina. Me oomilaiset autamme sinua valitsemaan juuri oikean kokoisen Virtuaaliakku-paketin.

Virtuaaliakku on kuukausimaksullinen tuote, jonka palvelumaksu veloitetaan sähkölaskulla kuukausittain. Saat ensimmäisen vuoden perusmaksut ilmaiseksi, kun hankit aurinkopaneelit Oomista! Sopimus on kahden vuoden määräaikainen ja jatkuu sitten toistaiseksi voimassa olevana. Oomin valikoimasta löytyy neljä vaihtoehtoa:

Hinta 5 €/kk
(sis. alv 24 %)

Maksimihyvitys 1500 kWh/v

Hinta 7,5 €/kk
(sis. alv 24 %)

Maksimihyvitys 2500 kWh/v

10 €/kk
(sis. alv 24 %)

Maksimihyvitys 3000 kWh/v

15 €/kk
(sis. alv 24 %)

Maksimihyvitys 3500 kWh/v

Tee Virtuaaliakku-sopimus

Sopimuksen teko edellyttää, että sinulla on voimassa oleva sähkönmyyntisopimus Oomissa. Olemme sinuun vielä yhteydessä puhelimitse sopimuksen vahvistamiseksi.

Kuusi hyvää syytä hankkia aurinkopaneelit

  • Parantaa asunnon energiatehokkuutta
  • Tuottaa puhdasta sähköä ympäristöystävällisesti
  • Säästää sähkölaskussa jopa 25 %
  • Vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihteluja
  • Tarjoaa hyvän tuoton pääomalle pienellä riskillä
  • Pienentää hiilijalanjälkeä